AL-FATIHAH

Tiap-tiap diri akan merasai mati, dan Kami menguji kamu dengan kesusahan dan kesenangan sebagai cubaan; dan kepada Kamilah kamu semua akan dikembalikan. (Surah al-Anbiyaa': ayat 35) Semalam genap sebulan arwah pergi Al-fatihah untuk arwah Alif Haiqal perginya pada hari Jumaat, 05/07/14 bersamaan 8 ramadhan 1435 Mati itu pasti... cepat atau lambat je.. kita sendiri pun

Xtvt di ari Sabtu

Sabtu lepas 3/11/2012 awal2 pagi dah keluar anakbanak mula2 pergi ke PC Expo 2012 di Persada nak cari barang sikit lama jugaklah kat Persada tu lebih kurang dalam 2jam daru jam 11am-12pm++ lepas tu gerak ke Aeon Tebrau City plak sebab Mummy dapat sms dari Sustagen hehehe ngejar susu promosi untuk DaSy :) masa kat

Kapten…

Ini adalah entry tertunggak miahaha memang da membesar penyakit 'M' Makan2 di Kapten, kesimpulan yang boleh di buat makanan okey cume rasanya sos kna improved ckit kot, just my two cents :) Deco yang menarik, yang paling menarik minat Daneen selipar di tangga tu so cute she said Ini antara yang kitorg amik and order

Lives with…

If a child lives with criticism, he learns to condemn. If a child lives with hostility, he learns to fight. If a child lives with ridicule, he learns to be shy. If a child lives with fear, he learns to be apprehensive. If a child lives with shame, he learns to feel guilty. If a

Wonderland

Kami nak ke sini esok yeye miahaha Mummy yang over excited bukan anak2 :D Lepas tu terus ke Pahang amik makcik DaSy balik cuti sem. Jot's :: Last amik darah kul 8.30pm malam ni tapi result semua negative :(