Akhirnya sampai gak…

Masuk jek ofis tgk atas meja ada bungkusandalam ati dah mengagak ape barangnyacoz pengirim adalah dari PBB even envelope pun PBB*Idup mati i mmg dgn pbb..katanya wakaka*ooohhhh bukan Maher Zain pengirimnya taunampak "O" tu tak, teringat plak kat gambo scan baby.T-shirt Maher Zain masa showcase aritu.Kirim ngan CDOT, Thanks babe jasamu dikenang...GAMBO NI CILOK DARI

Selamat Hari Guru

Selamat Hari Guru kepada semua pembimbingTema : Guru Pembina Negara BangsaLOGO HARI GURUPutih : Menunjukkan kesucian, kesabaran, kesempurnaan dan keamanan.Perak : Menunjukkan rakyat berbilang bangsa bersatu padu dan teguh. Kuning: Sinaran cahaya yang cemerlang pada masa hadapan.Bulan dan bintang membawa erti yang terkandung dalam bendera Malaysia.Merah : Menunjukkan keteguhan semangat.Biru : Menunjukkan perpaduan muhibah.credit to

Takziah…

kepada kawan2 blogger yang kenal Pn.Herneesama2 ah kite sedekahkan Al-Fatihah untuk arwah emaknyeKASMAH BINTI DAUDsemoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman.AMINDicatat oleh

Tatkala Ini….

Pagi tadi dengar berita kat EraYanie mentor meninggal.al-Fatihah untuk arwah...actually bukan ini yang aku nak tulis.. xde kena mengena pun 1st phrase tutak tau nak mula dari mana sebenarnya..........semalam gi umah Pn.Hernee, ziarah mak diaact. mmg aku respect ko kuat & tabahdan ko kena kuat.Balik jek dari ziarah tu terus terfikirkalau aku kat tempat ko,

Baby Boy

Last few weeks,ada tulis N3 about my BFF yang bersalin.Inilah hasilnya. Luper ah plak fullname tapi ada ASYRAFF panjang sangat.Pastu azie pun panggil anaknye ASYRAFF.Dear Friends,nilah rupa anak Azie ye.Comel bangat, muke pada aku ngan Edah ikut Azie masa ni.Me gi ngan Edah + Adam (Edah son) + Daneen (my lil princess).Gi Isnin lepas, kebetulan