Category: ney family

LiveCast, My Family, ney family

The value of moment…

Terpandang gambar ni masa tengah cari barang dalam bilik.. Al-fatihah untuk arwah.. He’s such a caring and humble person i’ve ever known… Perbualan Syakeela sepanjang jalan, buat Mummy sebak.. “Mya nak dok sini, nampak umah ayom” “Mya tak nangis, mya cuma sedih je, tak dapat jumpa ayom lagi” “Mya kena doa hari2 untuk ayom. Nanti […]

Be the First to comment. Read More
My Family, ney family, Vacay

Langkawi 27-30 Dec 2016

Short Vacay… compiled pictures… dasar pemalas hehehe

Be the First to comment. Read More
am, ney family

Smart Reader Kids

Pic C&P HERE Mummy pnah citer pasal my SIL cari teacher untuk Smart Reader Kids beberapa bulan lepas di SINI sekarang pendaftaran sudah di buka kepada yang duduk di kawasan Gelang Patah, Nusajaya bolehlah hantar kalau berminat. Untuk keterangan lebih lanjut sila hubungi orang di bawah ye…. kalau tanya Mummy, confirm tak tau apeĀ² :) […]

One comment Read More
ney family

2nd AidilFitri

on 2nd Hari Raya umah MIL ada wat kenduri & aqiqah Aqiqah baby Zikri Syahmi, Mya Raihanna & Amani (alamak lupe plak nama penuh) sesi pemotongan daging korban kambing d bulan Syawal kambing yang telah terkorban untuk dijadikan santapan yang ni plak minah & mamat penyibuk bukan nak tolong tapi asik bergambo jek kejenya. masa […]

6 comments Read More
ney family

1st Aidilfitri

Sempena raya nak abis lagi 4 arini hahaha sekian kalinya Mummy nak marathon citer basi raya wakaka giler ah baru nak citer, tapi ada aku kisah. 1st raya kat umah MIL Adikbadik Mr.hBy.. setiap tahun mmg akan raya belah Mr.hBy dulu, petang raya baru ke belah Mummy plak. tapi tahun depan kami kena buat sistem […]

Be the First to comment. Read More
Floating Social Media Icons by Acurax Wordpress Designers
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube