The value of moment…

Terpandang gambar ni masa tengah cari barang dalam bilik.. Al-fatihah untuk arwah.. He's such a caring and humble person i've ever known... Perbualan Syakeela sepanjang jalan, buat Mummy sebak.. "Mya nak dok sini, nampak umah ayom" "Mya tak nangis, mya cuma sedih je, tak dapat jumpa ayom lagi" "Mya kena doa hari2 untuk ayom. Nanti

Smart Reader Kids

Pic C&P HEREMummy pnah citer pasal my SIL cari teacher untukSmart Reader Kids beberapa bulan lepas di SINIsekarang pendaftaran sudah di bukakepada yang duduk di kawasan Gelang Patah, Nusajayabolehlah hantar kalau berminat.Untuk keterangan lebih lanjut sila hubungi orang di bawah ye....kalau tanya Mummy, confirm tak tau ape² :)Flyer yang diberikan untuk Daneenke sana ke sini

2nd AidilFitri

on 2nd Hari Rayaumah MIL ada wat kenduri & aqiqahAqiqah babyZikri Syahmi, Mya Raihanna & Amani (alamak lupe plak nama penuh)sesi pemotongan daging korban kambing d bulan Syawalkambing yang telah terkorban untuk dijadikan santapanyang ni plak minah & mamat penyibukbukan nak tolong tapi asik bergambo jek kejenya.masa ni Mr.hBY sponsor jereynumber kat jersey ikut umurdak

1st Aidilfitri

Sempena raya nak abis lagi 4 arinihahaha sekian kalinya Mummy nak marathon citer basi rayawakaka giler ah baru nak citer, tapi ada aku kisah.1st raya kat umah MILAdikbadik Mr.hBy..setiap tahun mmg akan raya belah Mr.hBy dulu, petang raya baru ke belah Mummy plak.tapi tahun depan kami kena buat sistem bergilir yek, sebab Mummy balik kampung