Sannah helwah ex-bf

Sannah helwah... Dear soulmate, ex boyfriend, other half 😄😄.. semoga dpermudahkan urusan dunia akhirat.. Happy anniversary... Another year to create precious memories together. Another year to discover new things to enjoy about each other. Another year to strengthen a marriage that defines forever. Xoxo.. Ur wife 😘

Xtvt di ari Sabtu

Sabtu lepas 3/11/2012 awal2 pagi dah keluar anakbanak mula2 pergi ke PC Expo 2012 di Persada nak cari barang sikit lama jugaklah kat Persada tu lebih kurang dalam 2jam daru jam 11am-12pm++ lepas tu gerak ke Aeon Tebrau City plak sebab Mummy dapat sms dari Sustagen hehehe ngejar susu promosi untuk DaSy :) masa kat

Cadbury

Actually tadi kebetulan jek gi AEON Bukit Indah Masuk jek ruang legar ada "Cadbury world of happiness" Pergi ngan Mr.hBy & Daneen jek sebabnya da terlanjur dia blik  sekolah Tujuan asal hanya ke Fabulousmom utk membeli valve, membrane swing yg da patah... Beli rm10 boleh main 3 games tapi kami main spin 3 kali sbb

SELAMAT…

Pic credit hereSELAMAT HARI MERDEKAbila merdeka maknanya cuti ah ye.Bila dah cuti confirm semua orang suka, tambah plak puasaMummy confirm ah melingkar kat katil selagi tak jejak jarum jam kul 9am takda maknanya nak bangun.Mari sama2 laungkanMERDEKA! MERDEKA! MERDEKA!Mummy xleh laung kuat2 puasa tambah plak ngah mabuk ni kang ada terhambur kuar semua.Dan hari ini

RAWA lagi..

Muka budak kekenyangan ngan kerang bakar ciptaan Pakngah dia :)ni bulan lepas punye citer, baru arini rajin nak tepek kat blog.Oleh kerana anak² cbuk nak gi masak² sendiriMr.hBY pun layankan jek ah.Tapi diorg xmakan pun asik ulang alik makan aiskrim jek bergayut kat tong eskrim.Nampak tak kerang2 tu Mummy dok kopek kulitDaneen tukang makan, naik