• LiveCast,  Ney

    Sannah helwah ex-bf

    Sannah helwah…

    Dear soulmate, ex boyfriend, other half ??.. semoga dpermudahkan urusan dunia akhirat..

    Happy anniversary…

    Another year to create precious memories together. Another year to discover new things to enjoy about each other. Another year to strengthen a marriage that defines forever.

    Xoxo..

    Ur wife ?

  • Daneen,  Danish,  family,  LiveCast,  mummy,  Ney,  Syahmina

    Xtvt di ari Sabtu

    Sabtu lepas 3/11/2012 awal2 pagi dah keluar anakbanak
    mula2 pergi ke PC Expo 2012 di Persada nak cari barang sikit

    lama jugaklah kat Persada tu lebih kurang dalam 2jam daru jam 11am-12pm++
    lepas tu gerak ke Aeon Tebrau City plak sebab Mummy dapat sms dari Sustagen hehehe ngejar susu promosi untuk DaSy :)
    masa kat Persada tu Danish merengek nakkan jajan Tasco ke apentah namanya
    RM10 1 beg ada 5 beg dalam keta Danish ngan Daneen dah pegang sorang 1 mestilah si kecik nak jugak dapat pegang plastik kosong pun jadilah puas ati asal dapat pegang hehehe

    Kami lunch di Chicken Rice tu pun Mummy dah lapar yang amat
    anak2 dah dapat main games kat sustagen tu x ingat nak makan langsung huhuhu
    cerita ape yang ada masa Sustagen fair tu nanti next entry ye..

    Sejak dah besar ni hehehe besarlah sangat baru 1y7m ni Syahmina xnak makan di suap
    semua nak buat sendiri, berdikari konon :)
    asal bahgia sukati ah nak…
    pantang nmpk kite nak amik gambo dia mesti buat macam ekspresi wajah, pastu nak tengok lawa ke tak hehehe

    ni plak budak majuk sebab xdapat masuk Toy “R” Us hahaha

    Yang ini plak perasan comel jugak ada jek gayanya huh!!

    image

    Budak majuk tapi bila makanan sampai dia yang makan dulu
    gara2 tergoda ngan rojak buah sampai jatuh kerusi makan, pastu malu terus benti makan tolak Syahmina dalm stroller :)

    image

    Jot’s :: 23minggu sudah

  • am,  Daneen,  Me,  Ney

    Cadbury

    Actually tadi kebetulan jek gi AEON Bukit Indah
    Masuk jek ruang legar ada “Cadbury world of happiness”

    image

    Pergi ngan Mr.hBy & Daneen jek sebabnya da terlanjur dia blik  sekolah
    Tujuan asal hanya ke Fabulousmom utk membeli valve, membrane swing yg da patah…

    image

    Beli rm10 boleh main 3 games tapi kami main spin 3 kali sbb nak cepat malas nak melayan Daneen…

  • Ney

    SELAMAT…


    Pic credit here

    SELAMAT HARI MERDEKA
    bila merdeka maknanya cuti ah ye.
    Bila dah cuti confirm semua orang suka, tambah plak puasa
    Mummy confirm ah melingkar kat katil selagi tak jejak jarum jam kul 9am takda maknanya nak bangun.
    Mari sama2 laungkan
    MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA!
    Mummy xleh laung kuat2 puasa tambah plak ngah mabuk ni kang ada terhambur kuar semua.

    Dan hari ini juga merupakan
    HARILAHIR SUAMI TERSAYANG YANG ke-36
    semoga panjang umur
    semoga murah rezeki dpt belikan macam2
    semoga ape yg dhajati akan tercapai
    semoga dberkati selalu hendaknya.
    AMIN


    Jot’s :: Arini nak shopping raya lagi..ye ye..

    footer

  • makan,  mummy,  My Family,  Ney,  Rawa

    RAWA lagi..

    Muka budak kekenyangan ngan kerang bakar ciptaan Pakngah dia :)
    ni bulan lepas punye citer, baru arini rajin nak tepek kat blog.
    Oleh kerana anak² cbuk nak gi masak² sendiri
    Mr.hBY pun layankan jek ah.
    Tapi diorg xmakan pun asik ulang alik makan aiskrim jek bergayut kat tong eskrim.

    Nampak tak kerang2 tu Mummy dok kopek kulit
    Daneen tukang makan, naik gatal Mummy dok kopek kerang2 tu
    Anak dara sedap jek ngunyah makan.
    Licin tanpa bersisa, cuma kuah tomyam jek ada ckit.
    Nampak tak Danish in pink sweater wakaka
    beli sepasang ngan Daneen mula2 dia xnak pakai cam pompuan kata dia
    sekali bila dia tengok PakNgah dia pakai pink Tee
    teus dia xkisah pasal warna, tapi skang ni kalau beli baju harus ah dia yg pilih sendiri
    dia adalah CEREWET!
    Jot’s :: LIKE FATHER LIKE SON….cerewet
    footer

Customized Social Media Icons from Acurax Digital Marketing Agency
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube