Review Tudung Jakarta


Waduh sungguh tembam pipi ku
macam pakai tudung2 lain gak
cuma cam ketat ckit
hehehe bukan tudung actually me yang chubby
muahahaha
xde beza ngan yang lain etc. Ariani, Hajaba yang ori ke x
pada me sama jek suke coraknya lawa
ok that’s pnly my cents opinion…
Till next episode…

Hajabi & Ariani

La ni ngah kemaruk ngan Tudung Ekin, orang lain kemaruk mummy pun kemaruk gak hehhe. Ada a few mummy beli online tapi DIY….

Ni tudung Hajabi beli online diorg DIY tudung ni, tapi pagi tadi mummy hangin coz ayah sidai tapi tak tau ayah basuh tangan ke tidak jangan dia masuk dalam washing machine tudung ni sudah ye, hehehe. Tudung ni sedap pakai coz ada button kat belakang tak yah pakai brooch.

Yang ni Tudung Ekin ada 3 tapi jarang pakai sangat coz macam tak serasi ngan mummy sangat bile pakai ada2 masa dia macam terkedepan tak tahu apa masalah. Mummy pakai kalau gi jemputan kahwin jek. :-)

Till next episode….