Ala2 Korean Fried Chicken

Ayam Goreng Korea / Korean Fried Chicken Bahan-bahan :- Ayam (tak kisah mana2 bahagian) 1sk garam 1sk lada hitam 1cawan tepung gandum 1cawan tepung beras 1sudu teh soda bikarbonat 1biji telur Minyak untuk menggoreng Cara Penyediaan :- Basuh & toskan sedikit kering Gaul ayam bersama garam & lada hitam. Ketepikan. Satukan tepung gandum, tepung beras

Love This Song

Lirik Lagu Cukup Indah - Alif Satar Tak pernah aku menjauh darimu Meninggalkan cinta kita Tak pernah aku meluka hatimu Perasaan dan jiwamu Segalanya telah ku serah Hanya engkau terindah Korus Hanya kerna kau yang cukup indah Untuk dimiliki dan untuk dicintai Ku tahu kau mahu ada di hati Untuk didampingi untuk disayangi Tiada yang

Bersiaran di Jusco

Nampak x pokok palsu ituSungguh lawakan, niat hati nak suh Mr.hBy buat kat umahconfirm dia kata "Yang bukan2 jek ngidam" wakakaAda games kat sini tapi kitorg sekadar menonton klu join skali ada terberanak kat situ dok nginja2Mummy klu da main game confirm cam kanak2 ribena jadinya.> Jot's :: agak malas skang nak update n3, penyakit

Ketinggalan

Huhuhu nilah akibatnya kalau anak dah dua Mummy nun jauh tertinggal di belakangHahaha idak lerrr actually pregnant kali ni agak memerlukan kudrat yg lebihBaru 20minggu dah tak larat, lepas makan confirm pancit sakit kat ulu hati dtambah plak bb mengeras makiN sakit, klu kat umah blh ah trus duduk pastu tido br lega rasa.Inilah bila