Congrats

to my Bff Edah & hBy,
check blog Pn.Hernee dia dulu dah post N3 laju dan pantas.
Setelah 3 ari x dapat m’gunakan b/band baru arini berjaya tu pun gunakan manual hp sebagai modem, ini adalah kerana Mr.hBy kasihan, dia cakap
“Baru nak senyum kalau tak macam org xde perasaan dok kat umah”
hampeh punye laki, tapi tau xpe.
Ok berbalik pada kisah Edah tadi, pagi2 buta sms kul 8.29am, me ngah siap2kan sapan untuk suami & anak2 terchenta :)

“A’kum. Long aku dh slmt b’salin,pg td kul 4.09am kt sepital muar… bb boy brt 2.45kg je…:)”

berdesup tipon dia, katanya bb lahir songsang kuar montot dulu pastu masa nak sambut buah bb yg kuar dulu, jahit banyak uih seram ok dengar 6 jam kena baring bb pun belum dapat susu badan kesian.
Seperti biasa akukan kepoh macam2 tanya, suh mms gambo ah bagai… kang ada macam anak Cdot smpi la ni x tgk lagi hampeh jek…. coz klu ikut due date 23/10 tapi giler awal dia pun x budget siap gi open house balik open house terus air mentuban pecah… huhuhu nasib ah me dulu x macam tu ye.
ape2 pun congrats to both of them… semoga sabar & tabah menjalani kehdupan sebagai ayah & ibu… klu x sabo harus cari aku ye…

footer

9 Replies to “Congrats”

  1. B/band mmg wat kita sakit jiwa raga…Kak nza pn dh bbrapa hr nk masukkn pic asyik xdpt je…mmg mcm beruk band jerrr….

    Tahniah la kt Idah n Hubby cz dpt baby tu…moga cpt sembuh…sakit tu…

  2. Huhu serammmm dgar Yang baby kua songsang..lg serammm dgar byk kna jahit teringat msa bsalinkan Qaseh dulu pn aii kna jahitt manyak huhu..sakit wooo
    Tahniah to Edah for new baby..Mga cpt sembuh

  3. If you are getting the marriage already, consider whether you can augmentation the amount you’re contributing. This is particularly signal if you [url=https://www.codecademy.com/coursdubtc]cours du bitcoin btc en euros[/url] haven’t fully maxed to the annual contribution limit in early previously to years [url=https://www.codecademy.com/coursdubtc]cours bitcoin[/url]. All things being equal, you should be extenuating up to [url=https://www.codecademy.com/coursdubtc]cours du bitcoin[/url] the complete annual contribution limit each year, every year.

  4. TULIP HIFU療程屬非侵入性及非手術的緊膚修身治療,獲歐盟CE、韓國KFDA、GMP、ISO9001、ISO13485等認證,安全可靠。 Tulip的DUAL HIFU精細技術,對面部和眼部治療特別有效;另外,TULIP FB有的13mm及7mm STAMP蓋印式治HIFU治療頭設計,眼、面以外部位,同時具「造身」效果。TULIP【DUAL HIFU高能量聚焦超聲波平台】【特點】- 非手術、非侵入性緊膚治療- 適用於任何膚色肌膚- 治療更精確、更安全- 備有7mm及13mm治療頭,可收緊腹部、臀部、手臂等鬆弛肌膚 【治療目的】- 緊緻肌膚- 提升輪廓- 減淡皺紋- 重塑輪廓線條- 嫩膚亮肌- 提升下垂眼部- 重塑身體線條 (用於7mm/13mm修身治療頭)- 重點減少脂肪細胞 (用於7mm/13mm修身治療頭)

  5. Ion Magnum 是一種最新的減脂儀器,可以快速燃燒掉你身體的脂肪 , 讓你不需要做大量的體育鍛煉 , 輕鬆方便的達到專業美體的效果。 效果: 通過將你體內的脂肪轉化成肌肉,輕鬆减掉你的體重和腰圍。25分鐘的理療比健身房幾個小時的運動效果還要好! 副作用/風險: 該設備已在美國食品藥品監督管理局注册,注册分類爲醫療器械I類,I類醫療器械就是指普通人使用安全性非常好且沒有任何風險的器械。 减脂過程: 减脂板會直接固定安放於你身體的目標减肥部位,通過特殊的信號,Ion Magnum會將該部位的脂肪燃燒轉化成肌肉。(注意:該設備與你在其他沙龍中瞭解的肌肉轉化設備是完全不同的。)療程: 要想取得而保持完美的效果,一個療程需要進行10次理療,每3-7天進行一次。維持理療可以每兩周進行一次。

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *