Posted in Uncategorized

Cuti-cuti Christmas

Ari Jumaat cuti xde mood nak mengupdate blog
semua gara2 malas yang amat sangat.
Jumaat malam gi Rest. Yeo’s, Gelang Patah
makan malam d sana beramai2.
Sabtu xde xtvt melainkan dari pagi sampai petang ber”mukabuku”
sesungguhnye skang ni ngah tegar ngan mukabuku.
hahaha sesungguhnya kawan2 aku ngah kemaruk ngan games ni
nasib Mr.hBy x beli PSP klu x mau 24/hour ngan mende tu.
Tapikan sesungguhnye hBy pun cbuk melayan cafe world tu gak.
Pastu tghari gi Desa Cemerlang kenduri kawin.
Gi ngan TokAyah, Nenek & anak2 shj coz hBy keje 7am-7pm.
Semalam jadi driver aduhai jammed giler kat Kempas tu
sakit kaki ni tekan clutch tu keta manual.
Pesanan untuk Mr.hBy “Bile agaknye dapat tukar keta gear auto” :)

Ni Masa kat umah pengantin, Nenek dok habiskan tat gulung
siap bungkus bawak balik letak dlm goodies bag. Sungguh x malu, mentang2 umah sedara.

Ahad pagi, eh x ah pagi sgt pun kul 11am
awal2 pagi bermukabuku dulu rutin harian hihihi
Mr.hBy gi tengok games Paintball kat TUTA ngan Danish
me & my lil princess ke merata tempat hahaha
naik keta PakNgah yang penting auto ye.
Gi ngan Nenek ke Peladang,Skudai pastu Giant, Pulai
hehehe 1st time tu gi Giant tu.
Cam orang jakun 2 banak gi sana.
Masalahnye klu gi ngan Daneen, Mummy x terkawal ape yang dia nak semua dapat.
naik kopak, licin dalam purse keje dia, pisau cukur betul tau….

[Note : Malas letak gambo, nak tengok gambo g SINI]

footer

One thought on “Cuti-cuti Christmas

Comments are closed.