facebook

Dah ada Butik

Sekarang Mummy dah bukak BUTIK plak
dengan modal yang tak seberapa
akhirnya cita² nak mempunyai butik tercapai juga *wakaka*
w/pon BUTIK tu taklah sebesar BUTIK M&E
akan tetapi butik tu hasil tangan MUMMY sendiri tanpa bantuan dari sesiapa
haa!!! tak caya Mummy buka BUTIK
masa launch aritu mmg x jemput ramai orang tu yg korg tak cayakan


ni lah BUTIK Mummy
hahaha skang ngah giler main menatang ni plak.
Jom join, siapa yang berangan nak ada butik
sila² ah main games ni cari pengalaman miahaha

Jot’s :: Congrats Seed coz dapat bb boy semalam, Muhammad Afif semoga membesar sebagai anak yg soleh..

footer
6 comments

to all :: waka waka hanya di alam maya sajok x mampu lagi nak betul2… ni pun asik kehabisan stok jek hahaha…

Social Network Widget by Acurax Small Business Website Designers
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube