Dah ada Butik

Sekarang Mummy dah bukak BUTIK plak
dengan modal yang tak seberapa
akhirnya cita² nak mempunyai butik tercapai juga *wakaka*
w/pon BUTIK tu taklah sebesar BUTIK M&E
akan tetapi butik tu hasil tangan MUMMY sendiri tanpa bantuan dari sesiapa
haa!!! tak caya Mummy buka BUTIK
masa launch aritu mmg x jemput ramai orang tu yg korg tak cayakan


ni lah BUTIK Mummy
hahaha skang ngah giler main menatang ni plak.
Jom join, siapa yang berangan nak ada butik
sila² ah main games ni cari pengalaman miahaha

Jot’s :: Congrats Seed coz dapat bb boy semalam, Muhammad Afif semoga membesar sebagai anak yg soleh..

footer
6 comments
  1. hahaha.. ade perasan menatang ni kat FB. cam best plak..

  2. kt FB ke…? tk perasan la pulak..huhu.. ;)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    CARTOON & ME

  3. cehhhhhh .. ingatkan betul2 ada butik … kihkihkih

  4. ape kate u promote kt cdot..die kn tringin..wakaka

  5. Tahniah mummy moga lepas ni lebih byk baju walau pun maya tak leh guna hehehehe

  6. to all :: waka waka hanya di alam maya sajok x mampu lagi nak betul2… ni pun asik kehabisan stok jek hahaha…

Comments are closed.