Dah ada Butik

Sekarang Mummy dah bukak BUTIK plak
dengan modal yang tak seberapa
akhirnya cita² nak mempunyai butik tercapai juga *wakaka*
w/pon BUTIK tu taklah sebesar BUTIK M&E
akan tetapi butik tu hasil tangan MUMMY sendiri tanpa bantuan dari sesiapa
haa!!! tak caya Mummy buka BUTIK
masa launch aritu mmg x jemput ramai orang tu yg korg tak cayakan


ni lah BUTIK Mummy
hahaha skang ngah giler main menatang ni plak.
Jom join, siapa yang berangan nak ada butik
sila² ah main games ni cari pengalaman miahaha

Jot’s :: Congrats Seed coz dapat bb boy semalam, Muhammad Afif semoga membesar sebagai anak yg soleh..

footer

6 Replies to “Dah ada Butik”

  1. to all :: waka waka hanya di alam maya sajok x mampu lagi nak betul2… ni pun asik kehabisan stok jek hahaha…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *