Dapat baju…

Last week dapat parcel from Mummy Ayu
tapi ada kisah disebaliknye yang menyakitkan ati
kena amik kat post office ngan alasan ofis tutup
kejadahnye baru kul 12pm xkan dah tutup ofis.
Pnah sekali pos ekspress sampai dah terbuka sampulnye.
hangin tul time tu….


Berbalik kisah parcel tadi
dak 2 ni dapat baju wall-E, dalam keta Daneen dah pegang baju dia.
Sampai jek umah baru kul 5pm dah cbuk nak mandi
klu tak haram, tak jejak jarum jam kul 6.30pm jangan harap nak mandi.
Ni excited baju baru punya pasal sanggup mandi.
Mr.Hubby pun pelik, baju tak sempat basuh anak2 oiiii
anyway to Mummy Ayu
trimas ye…..

head4_edited-1

8 Replies to “Dapat baju…”

  1. biasa la tu mummydasy.. bdk2 la katakan.. bila dpt baju baru yg ada gmbr kartun diaorg minat, lg2 la diaorg suker.. sama gan ank zana..iqbal.

    jom ke blog zana..

  2. komplen dengan ketua posmen… As pun pernah kena gak, As komplen ngan ketua posmen, smpai skrang service ok dah…. hambek ko posmen pemalas dan tidak amanah…

  3. tang ni sepesen ngn siti..ha ha ha..samada siti yg tk smpat mandi atau baju yg tak smpat cuci…exctdnyer lbh tau bila dpt baju baru…

  4. Hi,i [url=https://tinyurl.com/kelbmlv]gagner de l’argent[/url] do not see eye to eye suit with you:Because childhood is completely slapstick and a cheery at all times in place of all of us.But we can be happier in other times.Curiousity and our mind do the responsibility,if anybody loses his msind or heartlessness that he/she brought from his childhood,he can under no circumstances be happier thanchildhood:But if the pozition is controversial he firmly lived less gladly in childhood than those he/she is living nowadays.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *