blogger, Daneen, Danish

Dapat baju…

Last week dapat parcel from Mummy Ayu
tapi ada kisah disebaliknye yang menyakitkan ati
kena amik kat post office ngan alasan ofis tutup
kejadahnye baru kul 12pm xkan dah tutup ofis.
Pnah sekali pos ekspress sampai dah terbuka sampulnye.
hangin tul time tu….


Berbalik kisah parcel tadi
dak 2 ni dapat baju wall-E, dalam keta Daneen dah pegang baju dia.
Sampai jek umah baru kul 5pm dah cbuk nak mandi
klu tak haram, tak jejak jarum jam kul 6.30pm jangan harap nak mandi.
Ni excited baju baru punya pasal sanggup mandi.
Mr.Hubby pun pelik, baju tak sempat basuh anak2 oiiii
anyway to Mummy Ayu
trimas ye…..

head4_edited-1

7 comments

biasa la tu mummydasy.. bdk2 la katakan.. bila dpt baju baru yg ada gmbr kartun diaorg minat, lg2 la diaorg suker.. sama gan ank zana..iqbal.

jom ke blog zana..

mummy,pos xpress mmg tak brp selamat..shida pernah guna,and then sampulnye dibuka..bole gitu?..hehe..

komplen dengan ketua posmen… As pun pernah kena gak, As komplen ngan ketua posmen, smpai skrang service ok dah…. hambek ko posmen pemalas dan tidak amanah…

tang ni sepesen ngn siti..ha ha ha..samada siti yg tk smpat mandi atau baju yg tak smpat cuci…exctdnyer lbh tau bila dpt baju baru…

Floating Social Media Icons by Acurax Wordpress Designers
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube