Me, pregnant

Delima

Ahad lepas gi Singapore
destinasi pertama ke Juring Point
Mr.hBy nak memborong anggur kat Fair Price
setiap kali masuk mesti borong anggur MOTIPPP????
anak² tido so Mummy dok dalam keta jek
sebelum kuar Mr.hBy tanya nak ape² lagi tak?
secara spontan Mummy jawab “Kalau ada buah delima, belikan aeh?”
tak pasal² kna marah, coz mengidam yang bukan² miahaha
tapi seyes weyyy camne leh terkeluar buah delima tu pun xtau secara spontan lancar jek mulut ni menyebutnya.
sementara Mr.hBy gi membeli, Mummy melayan mata ngan anak² nak tunggu diorang bangun adalah amat lama, bila bangun confirm pastu cari toys diorg plak.
Pengakhirannya adalah HAMPA sebab delima xde kat situ.

Then semalam gi Giant, Nusa Bestari
masa ngah membelek buah, ternampak plak buah dibawah
hamba yang jahil terus tanya kat staff Giant
hahaha buah DELIMA yang dicari akhirnya


Nilah rupa buah Delima
1st time tengok dan makan
so beli 1 jek lah dulu kang watnya x boleh masuk tekak membazir klu beli banyak.

Isi Delima
kata Mr.hBy biji²nya tak boleh makan
sebagai isteri mithali, ikut jek arahan
naik lidas lidah makan sebutir² gitu cam x kenyang pun ada.
Rasanya manis² gitu, sedap gak lah nyesal beli 1 jek.

Jot’s :: Asik sentap jek, kalau selalu camni leh mengakibatkan penyakit murung… huhuhu ada kang meroyan plak huhuhu takmoh..takmoh..


footer
4 comments

sedapkan..tp seksa ckt lah nak maknnyer…ct pun dlm tmpoh peknen, 3 kali je betul2 mkn sebiji..yg lain, dah bercmpur2 ngn mia..he he he

Hernee :: byk ah tomato… weyy tp tomato yg hijau aku leh makan cecah ngan 100 island perghhh..

Siti :: tulah seksa makan buah ni..

Social Media Integration by Acurax Wordpress Developers
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube