am

Double Dutch

Teringin, terngidam benda ini
tapi nak gak tepek, kalau area Gelang Patah ni ada dah confirm gi beli
tapi ape nak wat SIK ADA
bg Hint kat Mr.hBy tapi dia wat dunno jek
menyampah tau….
sape² dah makan tu post ah kat me bg jamah hehehe
marshmallow tu yg wat terliur…

footer
14 comments

ha ha ha…nie sure tergoda ngan iklan kat tv tu kan..
tp mmg menggoda pun iklan tu..nak2 time panas ….hu hu hu

hrumm…sape yg dh rasa..bg la komen sikit…if sedap..baru leh pergi beli..hehe.. ;)

sometimes dlm iklan jer nmpk sedap..tp hakikatnya….hrumm..tak seindah yg digambarkan.. ;)

Ealyie :: hahaha xtau mana nak cari, Giant or Jusco mesti ada nyer..

mmyYen & Zanna :: terlir jgn x terliur

miss lolla :: gi cari sblm kehabisan stok..

E.D.Y :: tul tu, confirm x sedar habis semangkuk..

Zuhaini :: huhuhu tu ah makin terliur tgk N3 tu..

nabilah :: sila gi http://www.Alia.com tuan blog dah merasa..

Kak Ina :: hehehe sama lah kita kak bile ah dapat merasa

Zia :: sila terliur wakaka

AnakPerak :: sama ler kite sll tgk iklan jek.. huhuhu

Sayang.Ibu :: ye ke harus jelajah ke Jusco @ Giant lak.. tengok ler kite klu ter selisih bahu ye…

Customized Social Media Icons from Acurax Digital Marketing Agency
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube