Driver B***h

Arini mmg geram giler,,,,,,,
Semalam punye marah tak hilang lagi coz tak dapat gi AEON Bukit Indah ni semua gara2 pant ayah malas nak gi :p
Pagi ni makin bertambah angin coz dalam perjalanan nak anta Danish gi sekolah bukan main mummy drive macam F1 hhehe….
lambat bangun tapi Danish ah mummy macam biasa kul 5.30am tiap2 ari dah bangun buat bekal Danish & sapan sekali, Danish lak nak itu ah ini ah baru nak siap gi sekolah kadang2 berhangin 1 badan mummy dah jadi tarzan baru nak gerak haiyyy….
Back to ape yg dihanginkan,,
dah sampai simpang sekolah Danish mummy dah bagi signal coz situ simpang tiga kawasan perumahan sekali van sekolah dari belakang bagi hon sekuat2 tidak nak memotong haiyy boleh gitu jalan aku sesuka ati nak motong pastu nak marah2 aku siap membebel2 lagi nasib baik x berenti klu berenti mmg perang beso mummy ngan driver k****g minachi tu,,, hampeh tul.
Pastu cite ngan ayah kata ayah lain kali jgn ah laju2 bawak ape kena-mengena lak aku bawak laju ngan minachi tu nak motong kat simpang yg mmg sepatutnye dia bagi mummy jalan dulu pastu klu dah lambat ke ape ke salah dia sendiri, buatnye accident td tp jauhkan ah selisih, dia kena fikirkan gak ah dia bawak banyak nyawa dalam van atu bukan semua anak dia.
ISSHHHHHH mmg geram giler x kisah klu dia bagi signal maaf boleh bagi dia jalan dulu ini dah ah salah dia pastu boleh dia marah balik kite. Haiyyy hampeh tul, tapi kena sabo.

6 Replies to “Driver B***h”

  1. 「 生蛇 」( 醫學名稱是 『帶狀疱疹』Shingles ) 是由水痘病毒引起的疾病。水痘癒合後,病毒在神經細胞潛伏多年,日後隨時重新激活後導致的帶狀皮疹,就是「 生蛇 」。因此,凡感染過水痘的人,都有機會「 生蛇 」。病發時,身體某一部位會感到內疼或劇痛,通常是臉或背部及腰部的一側;這時由於病毒從脊髓處沿其中華一條神經擴散到身體以及去到連接的皮膚表面,形成紅疹及小水疱。帶狀疱疹疫苗Zostavax康栢苗 (蛇針)能助減低「 生蛇 」的機會,有效預防: 「 生蛇 」( 帶狀疱疹 ) 成效高達 70% 「 生蛇 」的後遺神經痛:即使紅疹痊癒,神經痛還可以持續數月或數年。年紀越大,持續有後遺 神經痛風險越高 「 生蛇 」引起的急性及長期痛症 不適用人士: 曾對疫苗成分包括明膠( Gelatin ) 及紐奧黴 ( Neomycin ) 有過敏性休克反應的人士 有原發及繼發性免疫系統問題的病患者,或正服用抑鬱免疫系統藥物(如高劑量膽固醇)的病人 患有肺結核,正發病及未經治療人士 孕婦

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *