Uncategorized

Driver B***h

Arini mmg geram giler,,,,,,,
Semalam punye marah tak hilang lagi coz tak dapat gi AEON Bukit Indah ni semua gara2 pant ayah malas nak gi :p
Pagi ni makin bertambah angin coz dalam perjalanan nak anta Danish gi sekolah bukan main mummy drive macam F1 hhehe….
lambat bangun tapi Danish ah mummy macam biasa kul 5.30am tiap2 ari dah bangun buat bekal Danish & sapan sekali, Danish lak nak itu ah ini ah baru nak siap gi sekolah kadang2 berhangin 1 badan mummy dah jadi tarzan baru nak gerak haiyyy….
Back to ape yg dihanginkan,,
dah sampai simpang sekolah Danish mummy dah bagi signal coz situ simpang tiga kawasan perumahan sekali van sekolah dari belakang bagi hon sekuat2 tidak nak memotong haiyy boleh gitu jalan aku sesuka ati nak motong pastu nak marah2 aku siap membebel2 lagi nasib baik x berenti klu berenti mmg perang beso mummy ngan driver k****g minachi tu,,, hampeh tul.
Pastu cite ngan ayah kata ayah lain kali jgn ah laju2 bawak ape kena-mengena lak aku bawak laju ngan minachi tu nak motong kat simpang yg mmg sepatutnye dia bagi mummy jalan dulu pastu klu dah lambat ke ape ke salah dia sendiri, buatnye accident td tp jauhkan ah selisih, dia kena fikirkan gak ah dia bawak banyak nyawa dalam van atu bukan semua anak dia.
ISSHHHHHH mmg geram giler x kisah klu dia bagi signal maaf boleh bagi dia jalan dulu ini dah ah salah dia pastu boleh dia marah balik kite. Haiyyy hampeh tul, tapi kena sabo.

Be the First to comment.
Plugin for Social Media by Acurax Wordpress Design Studio
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube