Durian Crepe

Ada yang panggil durian crepe, ada yang panggil durian pancake dan ada yang panggil bantal durian
apepun gelaran yang diberi yang pasti sedap sangat2 okey

last week gi IKEA terjumpa crepe ni, mula2 x perasan sementara tunggu Mr.hBy membeli crispy popiah jengah kiosk sebelah2 ape yg ada jual, huhuhu bab ngabiskan duit Mr.hBy memang handal :)

image

yang ni plak gambo isi dalamnya amik kat FB Sumptuous Dessert

mula2 nak beli 2 bantal jek sebab takut x sedapkan
akan tetapi Mr.hBy cakap belilah sekotak 6 bantal, sebab dia memang hantu durian
bila dah balik, makan…. huhuhu menyesal plak rasa beli sekotak sedap gilerrrrrrrr
hingga menjilat jari bak kata orang

Esoknya ke KLCC bawak Danish ngan Daneen ke Petrosains
memang da niat dalam ati nak cari crepe ni lagi
tapi oleh sebab da berejam dalam PetroSains tu, Syahmina dah mengamuk sebab org makin ramai Mummy makin rimas kena tunggu dia main, bukan main lama last2 tertido..
Ingat bila dia da tido bolehlah curi peluang yang ada, sekali masa ngah makan kat 1901 dia boleh bangun pastu mengamuk tak cukup tido gaknya, dia klu dah mengamuk lain macam yang jadi mangsa confirm ah Mummykan, dukung dia sepanjang jalan, dia bantai nak tido smbl dukung, klu x pregnant confirm bbwearing dlm SSC ni dah jadi mak buyung cam sesak nafas pkai SSC tu, bila dah dukung dia mula2 memang x sakit pastu tanggung azabnya sakit perut tambah plak bleeding ckit..
berbalik pasal crepe tadi, masa nak turun ke parking jumpa satu kiosk ni “DURIAN DURIAN” klu x silap namanya
ingat kat situ ada crepe tapi xde, tapi kitorg beli pancake durian ni sedap okey..

kalau tau sementara tunggu Mr.hBy pergi cari upah Syahmina, rasa dulu sedap ke tak
ini tidak dalam keta baru rasa pastu cam nyesal beli 2 keping jek huhuhu

image
Khamis lepas mintak tolong Pn.Hernee orderkan ngan sepupu ayah dia, 2 kotak sekali beli
beso2 bantalnya.. selagi boleh makan ni makanlah ye :)
pasni xyah dah fikir mana nak cari, xyah gi jauh2 sebab dah ade agent area Nusajaya ni wakaka

Jot’s :: arini amik darah, esok amik darah lagi minggu ni ari busy saya ulangalik klinik amik darah… boleh kering darah tau :)