Posted in am, Info

Earth Hour (new entry scroll bawah ye)

Jom! YOK! Ayuh

kita bersama² merealisasikannye
tepat jam 8.30pm-9.30pm bersamaan 28/03/09
sejam bukannya lama pun.

Earth Hour bertujuan untuk mendidik masyarakat dunia tentang ancaman perubahan iklim dan begitu mudahnya bagi individu untuk melakukan perubahan kecil yang dapat menciptakan perubahan besar dalam keseharian mereka dan operasi perusahaan.
Earth Hour 2009, diharapkan dapat memberikan mandat kepada pemimpin dunia yang akan menghadiri Konferensi Perubahan Iklim PBB di Kopenhagen, Desember 2009 untuk melakukan reformasi lingkungan, yakni dengan menghasilkan kesepakatan baru tentang perubahan iklim menggantikan Protokol Kyoto.
(source Alaska)
Till next episode…

4 thoughts on “Earth Hour (new entry scroll bawah ye)

  1. yang pasal nie macam cucah cikit, almaklumla nak kite kecil lagi…takut gelap..mummy dia plak nak tgk af :-)..tapi kalu tutp lampu, tv ngan kipas on boleh tak????

  2. Mummy_ayu –> hahaha me tutup lampu jek tv & kipas on coz nak tgk concert diorg xcited nak tgk AF mummy x bape sgt la ni xcited OIAM

  3. kita kalau bergelap sure anak nangs punya…tak tahulah leh sokong ke tak (ayat-ayat tak positip langsung.
    Saya pun suka tengok tengok OIAM skang nie..AF tak best langsung lah

Comments are closed.