Embarrassing Day

Huwarghhhhh,,,,,,,,,,,,,,,,
hari yang memalukan sungguh memang aku tak lupa arini poyo tul…………… ni semua gara2 anak2 aku nak sangat gi kedai beli coklat ah gula2 ah air kotak ah segala macam pemakan semua nak dibelinye ishhhhhhh last2 malu anak beranak,,,
Alkisah balik jek keje tadi ngah main basikal pastu,,,,,, hayati conversation aku anak beranak
Danish : Mummy gi kedai jom orang nak beli gula2 nanti ayah
balik tak dapat nak gi.
Mummy : Pandai ah awak
Daneen : Jom ah mummy.(Dah merengek2 bergolek kat
lantai)
Danish : Jom ah mummy.(sambil wat muka sedih)
Mummy pun nak jadi mummy kesayangan anak2 kononnya gi ah naik skuter buruk tu, mula2 lagi macam dah ada rasa memang scoot ni akan ada masalah, tapi nak sedapkan ati anak2 bawak gak ah.
Dah sampai kat kedai dah macam2 anak2 ku angkut pastu bayo gi kat motor, walawei start2 tak leh dekat 15 minit sampai orang kedai tu tolong pun tak jalan gak yang paling membuat tahap memalukan tu handphone boleh tak bawak selalu gi masak kat dapur pun dibawa letak kat bar tender, dengan muka tak tahu malu mummy pinjam tipon toke kedai tu cehhh malu tu tuhan jek yang tau. Tipon Pak Uda tak berangkat, tipon nenek suh Pak Uda tolong dtg kedai wuarghhh tak sampai 5 minit sampai start boleh ah plak,,,,,,
tak pasal2 kena marah orang ngah tido mummy suh datang kedai start scoot buruk tu,,,, anyway thanks to Pak Uda a.k.a Abg Mok hero of the day ah cehhh.
Lepas ni memang mummy takkan layan anak2 nak ajak gi mana2 naik scoot tu…
Till next episode

10 Replies to “Embarrassing Day”

  1. 我們採用國際及美國食品及藥物管理局FDA認可的CO2 激光儀 LUTRONICS® SPECTRA SPR, 具安全性, 準確度高 . 二氧化碳激光可安全地去除皮膚上的癦痣、肉粒、疣、老人斑等問題。此激光的幼細光束可準確及直接地將要去除的組織氧化,過程快捷,傷口細小及乾淨,對周圍的皮膚傷害減至最少。一般1-2次就可永久去除。

  2. 有關抽脂手術、脂肪存活、存活、自體脂肪移植、自體脂肪、全臉補脂、術前術後等一些術前術後、詳細敘述比較。

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *