EXORA

Ape pendapat uoll’s ngan EXORA
pada mummy ok ah
tapi kata ayah x lawa macam2
dulu CITRA pun gitu gak katanya
plak ti kebetulan BIL pakai 4mth terus tuko
mummy kira2 budget masih lagi boleh
klu nak sambar tapi depa dak berkenan
huhuhu next year plan nak tambah family
la ni seat belakang WAJA tu dah nak muat nak tampung
coz anak2 wat bergusti mana nak muat

ha ni idaman ayah WISH

mummy selalu ejek ni hanya jadi WISH jek xkan jadi kenyataan
hahaha pada mummy
sokonglah barangan buatan Malaysia
acehcehceh

Till next episode…

Categoriesam

12 Replies to “EXORA”

  1. Haslinda –> Tu ah me pun ckp hubby exora ni dlm budget coz keta me yg bayo expenses lain2 tu dia ah lagi pun family dah beso..

    Kueh bakar –> Sbb tu body dia lawo gak hahahah

  2. my hubby pun tgh usha1 gak exora ni..bak dia ckp, tak dpt smbr wish, dpt exora pun ok gak..tapiiii…kenelah tunggu ekonomi pulih…he he he

  3. CLINIQUE 倩碧線上購物官網。瀏覽Clinique倩碧官方網站,了解更多線上購物、護膚、彩粧、香氛及禮品詳情。通過過敏性測試,百分百不含香料。

  4. 9合1升級保護,提升全面防護!!! 相比之前四合一的疫苗只能預防四種hpv病毒,70的相關癌症。 九合一可以預防9種hpv病毒,可預防高達90以上的子宮頸癌、外陰癌、陰道癌和肛門癌及癌前病變等。 HPV9合1子宮頸癌疫苗 Gardasil 功效 100 預防高危致癌的 HPV 16、18、31、33、45、52 及 58 型號 (可減低 90 患子宮頸癌、、90-95 肛門癌、85-90 外陰癌、80-85 陰道癌及相關癌前病變的風險) 100 減低引致生殖器官濕疣 (俗稱「椰菜花」) 的 HPV 6、11 型的感染 (可減低超過 90 患生殖器官濕疣的風險) 男性方面,能減低患上肛門癌、生殖器官濕疣 (俗稱「椰菜花」) 及傳播 HPV 病毒的風險 注射位置紅腫及痛、輕微發燒和頭痛,至今未有嚴重副作用記錄

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *