Posted in am

EXORA

Ape pendapat uoll’s ngan EXORA
pada mummy ok ah
tapi kata ayah x lawa macam2
dulu CITRA pun gitu gak katanya
plak ti kebetulan BIL pakai 4mth terus tuko
mummy kira2 budget masih lagi boleh
klu nak sambar tapi depa dak berkenan
huhuhu next year plan nak tambah family
la ni seat belakang WAJA tu dah nak muat nak tampung
coz anak2 wat bergusti mana nak muat

ha ni idaman ayah WISH

mummy selalu ejek ni hanya jadi WISH jek xkan jadi kenyataan
hahaha pada mummy
sokonglah barangan buatan Malaysia
acehcehceh

Till next episode…

6 thoughts on “EXORA

  1. Haslinda –> Tu ah me pun ckp hubby exora ni dlm budget coz keta me yg bayo expenses lain2 tu dia ah lagi pun family dah beso..

    Kueh bakar –> Sbb tu body dia lawo gak hahahah

  2. my hubby pun tgh usha1 gak exora ni..bak dia ckp, tak dpt smbr wish, dpt exora pun ok gak..tapiiii…kenelah tunggu ekonomi pulih…he he he

Comments are closed.