Me

Fever Again

Arini tersangat ah lenguh² badan.
Demam + selsema + sakit² badan + pening
argghhhhh tension tau dalam keadaan camni
tapi pehal ah arini rajin leh bekerja, padahal boss xde cuti jek ah
hahaha Mummy sendiri pun x tau napa datang keje
segan ah gak asik muka ni jek yg cuti kerja, tambahan plak esok dateline
berserabut atas meja ni ngan kertas² keje
Kusut semacam dah rasa ni


malam tadi lepas Mr.hBy gi keje
okay lagi, dalam kul 1am Daneen ngamok nak susu
tapi nak ayah dia wat, last² me biar jek
masa tu badan dah seram sejuk, tapi wat dunno jek coz boleh tahan lagi
Daneen lak agaknya dah setengah jam merengek² akhirnya datang merayu gak suh Mummy watkan dia susu
pastu Mummy sakit perut lak, cam cramp kat perut huhuhu sakit cam nak nangis okay…
pastu terus menggigil, a/cond dah off tapi masih menggigil kesejukan
pastu terus selubung dlm comforter….
korg bayangkan selubung comforter tanpa a/cond dan kipas
tapi masih lagi menggigil cam dok kat eskimo rasa.
Kul 5am++ baru tido pastu pagi ni terlajak bangun 6.45am
huhuhu kelamkabut mana nak berebut bilik air, nak mandi anak² lagi
jalan pun terhuyung hayang cam x berpijak di bumi nyata.
Masuk mgg ke-2 ni demam camni, asal malam jek menggigil….
Nak gi klinik lagi takut penyakit lain lak….
huhuhu demam reda ah cepat…

[ Jot’s :: Ya!Allah, elakkan dari penyakit yg x diingini ]

footer

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube