Fish & tank

Ni nak citer pasal ikan, huhuhu sebelum ni kat umah ada 3 akuarium semuanya kosong except kat depan ada udang tu pun comel jek sentiasa bersembunyi cam xde apa2 (ayah jgn marah ye)…….. ni akuarium yang kat dapur kosong cam membazir bil elektrik coz 24 hour on w/pun bukan mummy yang bayo bil2.

Last saturday balik keje mummy ngan Danish beli ikan 2 ekor huuuwaaaaa malamnya ikan tu mati mummy salahkan ayah tukar air akuarium sebab tu ikan2 tu mati. Esoknya ayah ajak gi beli ikan ganti katanya :-)

Akuarium kat dapu dah ada ikan, ayah letak ikan pari ngan ikan lampan udang2 tu untuk makanan ikan pari tu.

Ni kat akuarium luar ayah ganti ikan yang serupa tapi macam beri hati jek beso gedabak yang mummy beli comel jek 2 ekor. Takpe ah asal berikan sudah jadi tak ah kosong. Ikan tak tahu nama ape so jangan nak tanya ape2 ye. Ikan hitam tu jek yang mummy lupa nak snap tapi mmg lawo giler hehehe coz mummy yang pilih :-)

Till next episode……

9 Replies to “Fish & tank”

  1. 加強優化面部輪廓,可被身體完全吸引,能自然地修飾面部輪廓 功效可長達24個月以上 JUVEDERM的特點: 效果立即可見 非永久性 非手術性 安全有效 效果自然 JUVEDERM獲歐盟(CE)及美國及藥物管理局(FDA)認證 首先及唯一獲得FDA認證在首次療程後能維持長達一年2-4功效 新世代專員Hylacross科技為產品帶來獨特的物理特質,包括凝聚力、支撐力及柔順度 8點提升 這是一套由全球著名醫學美容醫生Dr. Maurício de Maio,以JUVÉDERM®系列透明質酸產品為基礎而研發的面部優化療程,藉著簡單程序便達致面部優化效果,不需進行手術,減低風險。 此療程會根據病人的個別情況,重點針對面部8個最常因流失膠原蛋白及彈性纖維而凹陷的位置,再依據特定的順序,從顴骨至下巴位置配合JUVÉDERM®系列的透明質酸產品進行療程,從而改善這些位置的豐盈度及滑溜度,全面性優化面部輪廓。

  2. CLINIQUE 倩碧線上購物官網。瀏覽Clinique倩碧官方網站,了解更多線上購物、護膚、彩粧、香氛及禮品詳情。通過過敏性測試,百分百不含香料。

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *