Football blanket..

image

Semalam dpt mc, doc nasihatkan suh byk2 berehat sebab da 2 ari bila malam jek sakit perut yang amat..
Ahad tu memang da tak tahan, sms Mr.hBy tak berjawab2.. Tulah akibat kalau nak harapkan orang jek… Dalam masa tu letak minyak byk2 anak2 tdo, dapat ah tdo sekejep dlm 15min pastu memang tak tahan sangat2 mcm nak nangis rasa, letak minyak pun, menggigil2 tangan nahan sakit, anak2 tdo umah ibu pun xde orang nak tolong jaga, kejut danish ngan daneen kesian sebab diorg tdo kejap jek, pastu angkat jek Syahmina masuk keta… Drive smbl nahan sakit nasib Poliklinik Gelang Patah buka…

Doc suggest suh bedrest huhuhu x dan lah, kang ad Mr.hBy ckap “Org lain ngandung jugak tapi xdelah mcm awak keje smua xleh buat” huhuhu sblm dia ckap camtu, kang klu da ckp then I sentap confirm ingat smpi bila2, makan ati sdiri okey… Saya ni jenis sekali org buat ingat smpi mati..
Macam tulah kata2 doc gak, 7bulan dah boleh bersalin, ye kalau ada tanda2 trus g hospital… Huhuhu doc jgn menakutkan saya, baby ni plak ms scan masih lagi songsang…
Okey berbalik pasal blanket tu..
Billa teringat kata doc kemungkinan untuk bsalin awal, sebab smlm baby kerap mengeras and suppose to go to the hospital for ctg…
Huhuhu kalau pegi spital confirm kna tahankan uish xnak lerrrr…

Pagi2 anta syahmina umah maklong, pastu g Mydin ngan Danish dan Daneen beli barang dapur ckit pastu anta diorg umah maklong suh ngaji…

Balik umah memang da tanam niat dari balik klinik semalam untuk siapkan kain2 yang dah di beli tu… Bila da terberanak gamaknya memang x bercuitlah nantikan!!!
Balik terus suruh Ucu antakan mesin jahit dari umah my mom, amik kain bola yang beli dari Mashiit tuthen belakangnya guna fleece dari Ikea.. Huhuhu betul kata Mr.hBy aci salesgirl tu potong senget, byk jugaklah sengetnya tulah derhaka lagi x tengok masa potong..

Pengalaman pertama jahit fleece, ghupanya memeri adeh dah bkedut2 jugaklah ckit huhuhu
Nasib bila da siap baru anak2 balik hehehe

image

Cekmek ni yang over, Daneen plak merengek suh buatkan dia plak huhuhu nnt ye tunggu minky on the way :-)
Next projek bedung plak… Huhuhu baby nak kuar tunggu mummy siapkan smua ye…