Posted in Daneen, Danish

Friday, 08/05/09

Kul 5pm kuar gi PSH dulu tgk my MIL admitted semula ari SELASA
coz batuk x kurang pastu ada jangkitan kuman di paru²
kul 6.30pm dari PSH ke ANGSANA tuk beli present for Mother’s Day
Nenek belikan NekYang telekung & TokYang kemeja
dari ANGSANA ayah naik cab ke CIDB
bila dah sampai dia msg “Mahal nak m**pos RM17 dekat gitu, tapi cab exclusive ah”
yang ngada² naik cab lawo watpe pastu mahal nak complain lak
sebelum Mr.Hubby berangkat dia tanya kejap ke lama
me jawab jap jek pas ni makan terus balik
tetapi pergi jek dia kitorang memang makan tapi x terus balik melencong lak beli baju basah anak² kat UO, paling excited Daneen siap amik borong sendiri
last² suh stay depan counter ngan nenek me takut dia amik semua baju kat UO tu

Danish dapat ah me ngan Nenek kawal
Daneen aduh tak terkawal plak tu perut belum baik sgt
tapi kaki gatal nak berjalan gagahkan jek ah
sakit sendiri tanggung, tengah² ANGSANA dia leh berlari sana sini majuk
yang paling tak dapat tahan dia nak gelang cam SARIMAH pakai
suh beli dia dah amik takkan me nak beli gak lengan dia bukan muat pun
amoi yang jual tu pun cakap ni x suai ah dik tuk budak kecik terus cantik parking belakang stall orang tu nonggeng majuk..gggggggggrrrrrrrrrr
me dalam ati “Siap ko masuk keta”
terus dukung pastu Nenek amik dia coz takut luke me sakit
Nenek pujuk belikan scarf, okeh dia benti pastu nenek beli selipar
dia majuk lagi xde tempat nak duduk aduh orang kat kedai tu semua ketawakan dia
Mummy dia xsempat nak snap banyak² gambo coz dah nak turn to green dia asik wat hal
kat UO ada “BABY SWEETIES CONTEST 2009”
yang layak masuk 3y below
at first malas nak melayan habis ada staff kat situ beria-ia na suh Daneen masuk
comel kata dia, comel ke hapa anak aku muke koreng bekas tomato sos
masa amik gambo ngan rambut serabainye
hehehe mule² malas nak bagitau Mr.Hubby coz mmg tau xkan terpilih
sekali Danish lak pecah lubang ngan ayah dia

DANISH : Ayah xtau semalam adik amik kat GIANT
Mr.Hubby : Wah Mummy siap ke GIANT xbgtau
Mummy : Kepoh tul abang ni, bukan kat GIANT ah kat UO, staff ctu yg beria-ia suh masuk org malas mule² pastu ibu lak masuk jek ah sanggup dia beli macam² nak suh Daneen masuk. Orang malas cakap coz xkan terpilihnye anak ko ngan rambut serabai pastu muke bekas sos xkasi lap.

Ish Danish ni memang xleh simpan rahsia tu…kalau ada rezeki Daneen adalah coz final 15 orang jek yang sertainye ramai…
Jejak kul 10pm baru kitorang sampai umah, sampai umah perut lapo masak maggi time tu ah gas habis laponye pasal masak maggi guna microwave…

pic10-1

6 thoughts on “Friday, 08/05/09

  1. Da rezeki Daneen n Qaseh mna tau kan t kita jmpa laa kt UO yea Mummy Dasy hehe..Qaseh pn da mek gmbo ri tue tp skeping aje..tgk gmbo2 kt ctu comel2 kan

  2. Qasehku -> Oh ye ke mudah-mudahan klu dapt 29/05 kan dia tipon semula good luck tuk Qaseh,

  3. comel je tgk daneen dalam gambor tu..kalu dah rezeki comot pun comotla..good luck daneen!

Comments are closed.