Fully Booked

Miahaha title x ngagak
arini sampai Ahad xtvt penuh
arini >> Big Boss datang ofcos will be my busy day, ape lagi ah kena bambu gaknye arini nyampah tul yang lain semua dah lari tgl sorg2 jek kat ofis ni

Khamis >> Pagi² nak berangkat ke KL anta NekYang & TokYang, pastu petang balik JB semula

Jumaat >> Pagi keje cam biasa, petang balik keje terus ke Putrajaya gi ngan belah Mr.Hubby plak

Sabtu >> Jemputan kahwin di Beranang

Ahad >> Jemputan kahwin di MPAJ
see penuh jadual mak minggu ni
klu berkesempatan akan di update blog ini
klu x sempat next week kite jumpe lagi ye

pic10-1

6 comments
  1. Wah padatnya jadual Mummy..pnat tue dh naik KL lek smula then soknya naik Putrajaya pulak huhu..
    Pepn hati2 dlm pjalann nnti yea..

  2. wah..bz..bz….

    xtau naper..cukup berkenan dgn deco blog u..cam lain jer..u ajar i la camner nk buat..lelebih gi header tu…

  3. bz betul mummy eh!selamat berjln;)

  4. have a safe journey!!!take care…

  5. mummy>>>siti bila bab cuti sekolah ni yg paling mals…bukannyer apa, kalau kene tetmbung xtvt ngn 2 2 belah family yg tak best tu…tak tau mana satu yg kena korbankan.."w.pun hakikatnyer, family sndiri yg terkorban"…he he he

  6. memang padat. akak pun cam dasy gak. penuh schedule ngan ngantar pantin aje le.

Comments are closed.