Me

Fully Booked

Miahaha title x ngagak
arini sampai Ahad xtvt penuh
arini >> Big Boss datang ofcos will be my busy day, ape lagi ah kena bambu gaknye arini nyampah tul yang lain semua dah lari tgl sorg2 jek kat ofis ni

Khamis >> Pagi² nak berangkat ke KL anta NekYang & TokYang, pastu petang balik JB semula

Jumaat >> Pagi keje cam biasa, petang balik keje terus ke Putrajaya gi ngan belah Mr.Hubby plak

Sabtu >> Jemputan kahwin di Beranang

Ahad >> Jemputan kahwin di MPAJ
see penuh jadual mak minggu ni
klu berkesempatan akan di update blog ini
klu x sempat next week kite jumpe lagi ye

pic10-1

6 Comments

  • Mama Qaseh

    Wah padatnya jadual Mummy..pnat tue dh naik KL lek smula then soknya naik Putrajaya pulak huhu..
    Pepn hati2 dlm pjalann nnti yea..

  • mamanoa

    wah..bz..bz….

    xtau naper..cukup berkenan dgn deco blog u..cam lain jer..u ajar i la camner nk buat..lelebih gi header tu…

  • Siti @ nurie

    mummy>>>siti bila bab cuti sekolah ni yg paling mals…bukannyer apa, kalau kene tetmbung xtvt ngn 2 2 belah family yg tak best tu…tak tau mana satu yg kena korbankan.."w.pun hakikatnyer, family sndiri yg terkorban"…he he he

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Customized Social Media Icons from Acurax Digital Marketing Agency
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube