Grade Taekwondo

Ahad lepas Danish gi 1st grade test kat SJK(C) Yu Ming, Pekan Nenas
acara bermula kul 8.15am, tapi tunggu punya tunggu kul 9am baru start
tunggu pemeriksa datang.
Yang 1st pic belah kiri tu Chinese yg beso tu tu, Master Instructor
mula2 diorang wat stretching, latihan semula step by step.
kat dalam dewan tu cuma white, green & yellow belt jek
yang lain2 tu kat tempat lain.

Ini budak dah mengantuk, mengamuk jek
bangun kul 7.15am, tido plak lambat malam tu
ngantuk sangat, nak melayan youtube line tenet cam hampeh.
Dia dok nak gi san, gi sini Mummy xlarat nak melayan
last2 ambik candu (bb & puting) dia terus senyap.
Keputusan Danish lulus ke tak xtau lagi, coz lepas test terus balik
ari Jumaat ada kelas baru tau lulus ke tak.
Jot’s :: Entah lulus ke tak, org tangan kiri dia tangan kanan, berangan jek.
footer
5 comments
  1. wah..terror tu danish..amik test taekwando dah..
    hopefully berjaya la danish naik grade belt tu…nanti story ye..ala sian daneen kena bangun pagi..ngantuk yer?

  2. wahhh..blaja teakwando ek die. best ah. zie teringin gak nk lajar nih taw ;P

  3. Ayu :: Insya'allah.. jumaat baru tau :p

    Zie :: xdpt bygkan klu br skang Zie nak amik start with white belt *ngee*

  4. hope will a good result! :)

  5. dulu pernah belajar gak time kat Uni..tp sekerat jalan je…malas nak hbskan..

    kalau dak2 kecik ni bagus diberi pendedahan awal..

Comments are closed.