Hanya Seketika

Ini ngam2 kul 8.30pm, ngan semangat Mummy tutup segala lampu
dak 2 tu apalagi ambil kesempatan manjat sana sini.

W/pon menyokong Earth Hour ni akan tetapi tetap gak on9 okey.
Cuma bertahan selama 15minit jek coz my BIL datang anta kuih.
Lagipun ngah berkobar2 nak tengok Konsert AF
Daneen yg beria2 nak dengar lagu Menatap Matamu
nasib swith on TV terus lagu tu.
Pastu terus suh dia tido, Danish xde ikut Mr.hBy gi kenduri.
Best lak version AF8 ni bawak lagu Aril :)

footer

5 comments
  1. haprak….kalau takat 15minit tuh, xyah la sokong…meh kita beron9…meh..mehh…

  2. HUAHUAHUA…habis dah BIL aku dtg xkan nak gelip gelita ngek..

  3. Akak lagi teruk, lupa semalam earth hour sedangkan sblm tu memang ingat sangat. Siap buat birthday party kecil2an untuk Naufal….

    Kul 11.20pm baru teringat. Alang2 dah nak masuk tido kami punya earth hour terlewat sikit laaa….dekat kul 12am baru ttp semua lampu kecuali aircond…heheeee….

  4. sy lupe lansung laaa… :(

  5. erk, di sbbkan kitaorg balik umah mertua, so, kira kitoarng sokong earth hour dr kul 6 ptg hari sabtu smpai 4.30 ptg hari ahad…ha ha ha..

Comments are closed.