haRi MeMaSaK

Semalam ari rajin for Mummy
huahuahua coz anak² xde kat umah
Danish gi Pertandingan Memancing
ni nanti kat N3 lain citer ye…:p
Daneen kat umah nenek xnak balik
awal² pagi bangun wat pancake
x sempat snap & x sempat makan pun
dah habis keje dek budak berdua + PakUsu dia
lepas tu siapkan bahan2 tuk wat Kek Gula Hangus

kali ni menjadi see the pic banyak sungguh lubang2nye
semangat waja memasak sanggup tgg 4 jam
sambil2 tu masak nasi, pastu masak lauk
semalam lauk Asam Pedas Ayam
di campu terung ngan bunga kantan…
sungguh pedas sampai tukang masak cirit-birit
sejak 2 menjak ni xleh makan pedas2 ah plak
bila dah seharian dok dapur
terasa cam bibik plak
kul 1pm baru anak² & Mr.Hubby balik umah
time tu baru makan
pastu baru bakar kek tu
kali ni mendapat pujian Mr.Hubby
hahaha ku dah pandai wat kek ni
akhirnye……………………

pic10-1

16 comments
  1. yeah yeah….jadi wat kek…yeah yeah…akhirnya, mummy dasy ada masa gak nak wat kek ni yerk…he he he

  2. adeh..teringin nak beli oven jugek ni!!

  3. waaaa,mcm sedap jek kek tue,nie yg teringin nak try nie

  4. kek ney slh satu feveret neh..kat kg kitorang panggil kek span..(sb lubang2 tu kot)..

  5. ala..jelesnye.. nk jugak :P

    harus heret hubby g beli oven [yg smpi x sudah2 x beli gak]

    ekeke

  6. tingat lak kat mama sy…dia pun suka gak buat apam gula hangus nih…sedapnyer….

  7. yeah..yeah..kek gula hangus dasy menjadi!tahniahhhh!!!!

  8. zie rasenyer lom pernah lg kot mkn kek gula hangus neh…huhuhu..post cnie cepattttt..hahaha

    :P

  9. Siti -> Ak ah akhirnye menjadi gak stlh bbrp cubaan gagal

  10. KV -> beli jgn x beli

  11. Hamparan Hatiku -> Try ah mmg x nyesal hasilnye

  12. ain adreanna -> ye ke..kat sini ada pgl gula hangus ada pgl sarang semut macam2 nama

  13. Jade -> heret jek hubby ko mst dia nak belikan nnt dia gak yg makan klu ko wat..

  14. niza -> alah siannye…mmg sedap kek ni

  15. ain -> TQ

  16. Redbloodsnow -> nak post bg address cepat hehehe

Comments are closed.