Hari Pertama

Sampai Langkawi kul 9.05am xleh check-in chalet lagi
so kitorang gi Underwater World.
Melayan anak2 katanya.
Yang paling excited masa mule2 masuk ofcos Daneen beria2 gitu.

Kat entrance Daneen yang suh amik gambo

Ni pun diorg pose sendiri, xde keje lain bergambo jek kejenya.

Ngan Mr.hBy, ikan apentah ni.

Muke Daneen cam orang x takut, menyampah tul.

X reti diam minah ni bergambo nyampahhhhhhh

masa ni wat sand art kat dlm tu bagi diorang hilang bosan tengok ikan2 tu.

huhuhu masa ni amat memalukan okey
coz actually ni seat tuk orang berehat tapi budak 2 ni leh wat main skating plak.
Tengok Daneen penuh perasaan konon2 takut jatuh.
Gambo dia blurr plak pki hp jek amik ni…
Pas kuar tu gi makan2 dulu pastu baru check-in chalet.
Chalet kat Langgura, Pantai Cenang murah jek.

footer

3 comments
  1. aahhaakksss sungguh2 tgk daneen ala2 main skate tu..

  2. sronok tu…pndai posing kanak2 rebina tu…..

  3. CuTeMiUt78 :: Tulah pasal… bersungguh2 dia main skate konon

    nza :: hikhikhik ak ah kak tang posing kasi ah kat diorang

Comments are closed.