Hari Pertama

Sampai Langkawi kul 9.05am xleh check-in chalet lagi
so kitorang gi Underwater World.
Melayan anak2 katanya.
Yang paling excited masa mule2 masuk ofcos Daneen beria2 gitu.

Kat entrance Daneen yang suh amik gambo

Ni pun diorg pose sendiri, xde keje lain bergambo jek kejenya.

Ngan Mr.hBy, ikan apentah ni.

Muke Daneen cam orang x takut, menyampah tul.

X reti diam minah ni bergambo nyampahhhhhhh

masa ni wat sand art kat dlm tu bagi diorang hilang bosan tengok ikan2 tu.

huhuhu masa ni amat memalukan okey
coz actually ni seat tuk orang berehat tapi budak 2 ni leh wat main skating plak.
Tengok Daneen penuh perasaan konon2 takut jatuh.
Gambo dia blurr plak pki hp jek amik ni…
Pas kuar tu gi makan2 dulu pastu baru check-in chalet.
Chalet kat Langgura, Pantai Cenang murah jek.

footer

17 Replies to “Hari Pertama”

  1. CuTeMiUt78 :: Tulah pasal… bersungguh2 dia main skate konon

    nza :: hikhikhik ak ah kak tang posing kasi ah kat diorang

  2. 有關雷射、雷射除刺青、斑、曬斑、老人斑、太田母斑、顴骨母斑、點痣、疤痕等一些術前術後、詳細敘述比較。

  3. 全「身」趨勢!LSD真空無痛技術,無需使用冷凍啫喱,比傳統激光脫毛更安全,更舒適,更快捷。腿部背部永久脫毛,只需15分鐘!最快激光脫毛科技 配以22x35mm 及 9x9mm 治療機頭,比其他品牌之24mm為大,覆蓋肌膚範圍更廣。 因而更能縮短療程時間及次數。專為亞洲皮膚而設 因應不同膚色設定不同能量,無論膚色較深或較白均適用 最舒適及最有效的激光脫毛體驗 (與755nm及1064nm作比較) 設真空脫毛技術 LUMENIS LightSheer® Desire 激光脫毛儀備有真空脫毛技術,令激光能量更集中聚焦,達至更快及更有效之療程效果。

  4. 「星戰迷」古天樂設計 Guerlain 黑武士慈善香水瓶,賦予失學女孩自信與力量! Harpersbazaar HK 大家可能有所不知,原來男神古天樂是《星球大戰》的熱血粉絲,其中的主要角色黑武士更是他的最愛!

  5. 【酵素飲酵素飲料美容美體酵素】來自日本超人氣的BELTA酵素飲~香甜可口水蜜桃口味讓夏天暑氣退散、身體輕鬆無負擔! @ 潮流、美妝、消費 創造個人化風格的女性社群 PIXstyleMe 【酵素飲酵素飲料美容美體酵素】來自日本超人氣的BELTA酵素飲~香甜可口水蜜桃口味讓夏天暑氣退散、身體輕鬆無負擔!

Leave a Reply to CuTeMiUt78 Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *