Hari Terakhir

Hari terakhir awal pagi ke Kuah memborong di Haji Ismail Group (HIG)
pastu balik chalet untuk checkout.
Lepas checkout gi lak Makam Mahsuri.
huhuhu xde ape yg best pun kat situ.
Tak ke Idaman Suri pun kata hBy sama jek menyampahnye……….


Pastu kitorang ke Beras Terbakar.
pun sama xde ape2 yang best.
Sebab pada Mummy yang best adalah tempat yang ada xtvt.
Pastu terus ke airport coz flight kul 5pm so kena check-in kul 3pm.
Kul 6.30pm kitorang sampai LCCT.
Penatnye badan toksah cakap kul 8.30pm dah masuk tido bangun 8am baru sedar.

footer

10 Replies to “Hari Terakhir”

  1. idaman suri lagi best bg opie…cam haji ismail tuh kedai die sesak sgt…kat idaman suri, barang2 die pon cantek je displaye..idak le berabuk2 & tak sempit…

  2. uishhh blog sana sini tunjuk gi langkawi hoho..ntah2 dalam tak sedar rupanya ramai bloggers dok berkampung kat langkawi hihi..kalo kenal mau lagi sakan haha

  3. tk g telaga 7 ke? kat sna cntik ada air terjun, bleh mandi lgi..
    pe pun tma ksih la sudi bg kami buah tangan dri sna..huhuh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *