Daneen, Danish, Me

Hasilnye….

Minggu lepas me cerita pasal ini
semalam dah dapat parcel dari IR-KoreaDeco
kul 2pm tepat posmen anta…..
budak kat ofis cakap “Ko order bulu tangkis ke ape”
miahaha banyak ah bulu tangkis.

cantik sungguh bungkusannye hehehe
me siap simpan, mana tau ada kegunaan lain

ni hasilnye setelah ditepek di dinding
hahaha menjadi gak umpan ku kena pada Daneen
dia yang cbuk bile time nak tido malam tadi
dia xde katil hanya tilam single pastu cantum ngan queen
tuk Mummy bile time Ayah keje malam.
Napa cantum coz minah ni tido bertawaf ok pastu sebelum tido,
harus ah Mummy temankan dia tido dulu.
Kalau Ayah keje malam Mummy tido ngan Daneen,
tapi kadang² Mr.Hubby pun tido kat situ gak.
Melalak & mengamuk macam ape dia malam tadi.
Macam kena rotan okey pujuk² tak jalan,
last² Mummy naik angin amik hanger eksen jek nak pukul
terus senyap pastu tertido. Ha tau takut.
Ingat dia jek leh ngamuk meradang² bagai, Mummy pun leh gak.
Menjadi gak plan Mummy nak suh dia tido katil sendiri.
Tapi bila dia dah tido tu menyesal lak rasa x belikan dia,
tapi nak beli camne dia xde katil.
dan dan tu gak pagi² bangun ajak beli katil.
Hahaha tunggu bile ayah x keje ye kite cari katil….
[Note : Mr.Hubby jgn mungkir janji lak]

head4_edited-1

8 comments
Customized Social Media Icons from Acurax Digital Marketing Agency
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube