Posted in Danish

Homework

Dah cuti sekolah ni, anak2 pun ofcos ah banyak homework cikgu bagi.
camtu gak ngan Danish & Daneen.
Daneen suke wat homework coz ckit jek.
Danish lak bile dah banyak mule ah macam2 alasan dia.
Kejap2 kang…

“May i go to toilet”
mule2 Mr.hBy x kisah ah, yang nak gi toilet watnye berjejeh kat lantai sape yang susah,
kang x pasal2 Mummy bertukar hijau.
Yang menjadi masalah sekarang setia 5 minit nak g toilet hurmmm mesti ah something wrong kan.
Tadi lepas Maghrib, Mummy yang tolong siapkan coz hBy keje.
Danish mumbling alone, Daneen xde coz jalan ikut PakUda.

“Aduh banyaknye lagi. Nape ah cikgu x bagi ckit jek.”

Mummy senyap jek coz cbuk melayan FB, sekali tengok keje dia masya’allah ntah2 ape2 dia tulis akibatnye padam semua suh wat semula.
Nak taknak dia kena siapkan arini gak coz ari Khamis dah start sekolah semula pastu dia kena hafal dialog untuk teater sekolah lagi.

Anak2 dah sekolah ni makin bertambah keje seorang ibu.
Itu xtvt ari pertama cuti saya..how about u, u and u????????

footer

2 thoughts on “Homework

Comments are closed.