HuruHara

Arini jiwa kacau
ni semua gara² keje bertimbun² kena habiskan
tapi akhirnye tak dapat fokus sebab PC tu baru tambah plak sistem cam huruhara nak catch-up
balik keje 6.30pm dah rasa macam pekerja asing jek tak pnah umur balik lambat gini.
Bile sampai umah plak, nak wat keje sekali tengok document yg save dlm USB salah aduhai maknanya kena type semua balik semula….huh hangin3x

Amik DaSy kat umah NekYang
Danish belum mandi, Daneen macam biasa dah sebab dia lagi suka mandi umah NekYang coz dapat berendam dalam besen.
Sampai umah Danish dari kul 7pm jejak kul 8pm tak kuar² bilik air.. aish cam nak jerit jek rasa
kang kalau jerit ada terberanak plak wakaka

Ngah melayan Sinetron Cinta Kirana @AstroRia ngan mukabuku
tiba² Daneen jerit
“Mummy, Mummy jari adik”


sekali tengok jari dia tersepit kat lubang² tu
cuba tarik kuarkan dari lubang, tak boleh
dalam ati Mummy berkata “Ah, sudah”
tipon nenek DaSy, PaKuda pun xdapat, aduhai time nilah nak wat hal
benda tu plak asik nak berpusing jek
yang kelakonye, x terfikir nak switch off.
Bila dah tutup suis, try tarik barulah boleh
tu pun setelah kelamkabut dalam 5 minit jugak ah sebab dia meraung² cam orang histeria.
Capek banget arini….

Jot’s :: Jadi burung antu lagi arini…


footer

33 Replies to “HuruHara”

  1. uish! panik dibuatnya ginikan? masa ni pulak kalau kita jugak panik, semua benda kita x leh pk.. nasib baek ok.. x de apa2.. hehe..

  2. samalah kte jiwa kacau dgn keja nih kak.
    zie bengang ngan miss dictator nih. lom hbs
    1 keja. dh lanting keja lg satu. mane x meroyan di buatnya…sosobsob

  3. Just desire to say your article is as surprising. The clarity in your post is simply
    excellent and i could assume you’re an expert on this subject.
    Fine with your permission let me to grab your feed to keep up to date
    with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the enjoyable work.

    Barcelona Ny drakt

  4. I was wondering if you ever considered changing the layout of your website?
    Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way
    of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having 1 or
    two pictures. Maybe you could space it out better?

    liverpool Fodboldtrøje

  5. I absolutely love your blog and find the majority of your post’s to be
    exactly what I’m looking for. Do you offer guest writers to write content for you?
    I wouldn’t mind writing a post or elaborating on most of the subjects you write in relation to here.

    Again, awesome website!

    Liverpool Tröja

  6. 倩碧三步驟還原潤膚膠,清爽好吸收的凝膠質地,每天使用兩次,可藉由複製健康肌膚的正確油水平衡,重建流失水分,重現光透潤澤。最適合混和偏油與油性肌膚使用

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *