Posted in Daneen, Danish, Me, Ney

I Like Friday…

Hehehe arini baru Selasa, dah cbuk citer pasal Jumaat
Kalau sape tgk status FB mesti tau kenapa Mummy suka Friday.
Kerana aritu ialah ari membazir dan menghabiskan duit
hahaha sat lagi ada yg mengata aku riak ah plak.
Jumaat adalah hari beristirehat, balik keje leh tgk tv puas2
xyah nak fikir nak masak ape?…
sebab lepas Maghrib anta Danish terus g makan malam
akan tetapi 2 mgg lepas tak lah pulok
sebab lepas jek anta Danish, keta wat hal dan dan tu ah nak mati tepi jalan


huh jenuh Mummy ngan Daneen dok tepi jalan smbl bertenet
Melayan youtube citer fav. dia Upin & Ipin
Ayah lak ngah betul keta ngan kawan dia
tepat2 kul 9.30pm, Danish habis kelas leh plak keta tu hidup.
Huh last2 burger jek sebagai hidangan makan malam.
PADAN AH MUKA kami….
Minggu lepas membalas dendam sepanjang perjalanan anta Danish ni
Mummy dok berdoa keta jgn wat hal lagi hahaha
syukur Alhamdulillah, keta x wat hal.

see ini budak w/pon demam tetap gak selera makan
hahahaha ada rahsia kenapa skang dia kuat makan.
Abaikan wajahku yg klu dah makan confirm x toleh kiri kanan lagi dah..
Daneen paling suka kejap2 sebab masa ni ujan dia cbok turun naik

huh lauknya tak berapa sedap pada tekak me lah, Mr.hBy x tau ah dia
sebabnya
1. Tomyam byk sgt sampah sarap
2. Puyuh sambal tapi xdpat nak cedok sambalnya, sampah jek yg byk.
3. Sotong goreng tepung, dah rasa cam jempot2 tau tepung lebih banyak, sotongnya kecik jek….
Telur dadar ngan kangkung belacan tu okay ah cam biasa.
Hahaha kalau cakap ngan Mr.hBy confirm dia kata
“Nak ikut tekak, masak sendiri”
chetttt…..

Tapi yang best kat sini ada pondok2

hahaha dah macam orang jakun tau Daneen.
Bukan takat Daneen, Mummy pun excited dok dalam pondok tu.
Tapi sayang ckit sangat pondoknya 2 ketul jek, buat ah banyak ckit naknya.
Sekian edisi makan Jumaat kami. Jumaat ni nak makan katne plak ek?????

[ Jot’s :: Teringat plak kat Anjung Warisan…motif… ]


footer

3 thoughts on “I Like Friday…

Comments are closed.