Ice Box

Huhuhu da seminggu guna ice box bgerak ni
Semua gara2 cooler bag bbau kencing kucing huwaaa
I x suke kucing *sigh
Box ni xboleh msuk botol tpaksa guna storage bags pastu smpi umah br msuk bottle…
Minta2 by next week da kering ah cooler bag tu
Selalu mummy bwak 1 cooler bag ke ofis utk bwak blik chilled ebm di opis, dan satu utk letak ebm kat umah SIL
Tapi skang dr umah masuk ebm dlm icebox tu smpi umah SIL trus msuk dlm fridge dia, pastu icebox bgerak tu bwak gi ofis plak huhuhu
Senior exec cakap “Macam org nak mancing” cesss bedebah sungguh
Junior exec plak cakap “Dah mcm doctor” lagi cam….

Jot’s :: Bby da pandai tonggeng2 tak lama lagi bjalan ah tu sukanya…