Jadual arini

Arini amik darah 4 kali iaitu

8.30am – 11.30am – 5.30pm – 8.30pm

Pegi sdiri tahan jek ah segala sakit :(

Napalah mesti kna ada ujian2 camni, da amik darah kang kna plak jumpa doctor adoyai melecehkan.
Bila da jumpa doc mesti berejam2 menunggu klinik gomen biasa ah, ni yang menyebabkan nak ke klinik swast jek procedure senang dan pantas.

Jot’s :: Yeye esok cuti ….. :)

8 comments
  1. mak yong….mmglah kene buat cmtu..skrg ni, gomen pun mcm2 ujian tau…nnti kalau kencing manis cmne?..anak dlm perut tu gak yg kene tempiasnyer….

    1. Siti, tulah pasal 2 org yg lepas xde kna amik ni sbb dah tahap obesiti kot tu yg kna amik segala ujian wakaka

  2. alahai..sian tul…ayu pun tak tahan kalu check up bab amik2 darah nie…sabar je la ye…

    1. Ayu, :) kite takut sebenonye bab2 darah ni… klu nurse amik kite tgk tmpt lain kang x pasal pengsan kat situ lagi huruhara…

  3. masa ila dulu,yg awal jer wat kat klinik,yg 3 lagi tu wat kat farmasi yg dekat rumah jer…pas tu esok call nurse gi tau result…klau ok,tak de jumpa doctor…klau idak,kena jumpa…uhuhhu….

    1. Ila, owh boleh aeh kat cni xleh nak gi klinik yg dekat ngan ofis pun diorg x kasi…

  4. salam
    itulah kan ..kalo klinik gomen nie berjam2..
    sabar ye..

    1. K.ty, ngah sabo lerr ni :)… sat lagi kna gi lagi ni..

Comments are closed.