3rd DaSy

Jadual arini

Arini amik darah 4 kali iaitu

8.30am – 11.30am – 5.30pm – 8.30pm

Pegi sdiri tahan jek ah segala sakit :(

Napalah mesti kna ada ujian2 camni, da amik darah kang kna plak jumpa doctor adoyai melecehkan.
Bila da jumpa doc mesti berejam2 menunggu klinik gomen biasa ah, ni yang menyebabkan nak ke klinik swast jek procedure senang dan pantas.

Jot’s :: Yeye esok cuti ….. :)

8 comments

mak yong….mmglah kene buat cmtu..skrg ni, gomen pun mcm2 ujian tau…nnti kalau kencing manis cmne?..anak dlm perut tu gak yg kene tempiasnyer….

masa ila dulu,yg awal jer wat kat klinik,yg 3 lagi tu wat kat farmasi yg dekat rumah jer…pas tu esok call nurse gi tau result…klau ok,tak de jumpa doctor…klau idak,kena jumpa…uhuhhu….

Customized Social Media Icons from Acurax Digital Marketing Agency
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube