Jalan2 TESCO

Sabtu lepas gi TESCO berubah angin dah xnak ke GIANT kononnya.
Tapi nmpk gaya GIANT masih lagi bertakhta di hati :)
sebabnye banyak barang susah dapat weyyyy kat TESCO….
Di atas ini bukan model TESCO ye.

Anak dara ni macam biasa mesti nak over expose menyampah!
Masa ni ngah beli kayaball, tiba2 dia cakap
Mummy, amik gambo adik”
terus dia dok bawah sign ni…. orang lalu lalang susah aiii nak amik gambo dia.

Mamat ni nak gak tapi malu2 ah pulok.


ni bukan nak amik gambo minah ni ye, tapi minah ni cam perasan lak aku nak amik gambo dia gitu,
actually nak amik COOL BLOG kat belakang tu.
sape suke minum, me dulu mmg minat giler tau, esp. pearlnye aduih…
but ada incident di mana, Mr.hBy nampak chinese yg godak pearl tu tak pakai glove okeh
terus kembang & sejak dari tu tertutup selera nak minum COOL BLOG ni.

Dalam sekelip mata minah ni berubah spec.
ape perasaan dia gaknye masa ni?
Abaikan pipi yg kembong tu, ngah makan gula2 mana gigi x rongak…
[Note : 1 lagi berita sedih, Al-fatihah untuk allahyarham Fazeal bin Mokhtar, my fren]

footer

3 comments
  1. amboi minah tu..aunty geget kang…hahahaha

  2. suka tgk aksi daneen..pandai posing..cayalah….

  3. kak anak dara u memang menang gaya tul…

Comments are closed.