am, Me

Jauhkanlah

Di serang cir** bir**, dah erpuluh kali kuar masuk jumpa Mr.T.
Beserta vomit, asal batuk terus jumpa Mr.T,
pastu la ni rasa cam nak demam lak, badan dah seram sejuk.
Kalau tak kurang gak tengahmalam harus gi check-up.
Jauhkan ah dari penyakit yang tak diingini.
AMIN

head4_edited-1

9 comments

jauhkan lah segala penyakit!!!!!for your kids kalau ape2 terus je jumpa pakar kanak-kanak…..senang!!!

long biar btul..cpt2 gi klinik..mntak xde pape yg serius..klau ptanda nk tmbh ahli kuarge xpe kn?

hope takde pape la mummy..risau kan skang ni mcm2 penyakit baru ada..huhuhu..demam biasa2 pun takleh nk buat biasa2 dah

harap2 tak de apaer yg serius,…bahayakn..smlm anto mia gi klinik, punyerlah ramai org yg sakit

mesti ada salah makan apa apa tu..rajin rajin makan ubat, minum air garam..100 plus pun ok gak…get well soon!

Floating Social Media Icons by Acurax Wordpress Designers
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube