J’card Day

3hb gi AEON Tebrau sempena J’Card Day
gi berdua jek ngan Mr.hBy, kul 9am dah kuar
konon2nya biar awal dari org lain.
Sekalinye org dah ramai daaaaaa….
Sanggup cuti aritu, ngah dok berasak2 my Senior Executive sms
“Arini manager Port Klang datang”
ingat dia saja tipu, bile called clerk HQ mmg confirm datang.
huh nasib ah nape sehari sebelum x inform ape2.

Mule2 g beli barang Mr.hBy
wallet & oakley membazir jek pada wifr dia coz bukannye pakai sgt pun.
As for me borong habis2an Voir nyer seluar baju :)


Pastu dah penat2 sekali tengok jam kul 1pm
bergegas cari kedai makan. Makan kat The Chicken Rice Shop.
Orang sebelah makan x habis pun w/pon berempat
tapi kami berdua makan licin huhuhu lapo beb.

lepas tu ke Giant beli susu anak & barang dapur.
Then ke Aeon Bukit Indah beli barang dapo gak :)
masa nak kuar nampak tugu ni :P lawa plak pokok ni diorang wat pakai kotak telur.
Sungguh kreatif.

Note : Pasni kami nak kemana plak ye?????


footer

Categoriesam

10 Replies to “J’card Day”

  1. huh…klu dah member's day namanya, tok sah la berangan nak g long…jap lg masuk bwk ratus2, kuar bwk hengget2 jek…ohhh tidak laaa…

  2. 關于Ion Magnum技術: 它的作用是加快脂肪代謝而轉化成肌肉。專業設計的微電流模擬大腦到肌肉的正常神經傳導。乙醯膽鹼及ATP(産生能量的物質)都是由神經末梢釋放的。神經元共振導致神經末梢持續不斷的釋放ATP,甚至能達到正常釋放量的500。 Ion Magnum應用的是世界定級的神經生理學技術,它加快脂肪燃燒的速度,增强肌肉收縮,提高基礎代謝率(指的是你靜息狀態下消耗卡路里的速率)。複雜的微電流包含2000次與正常生理過程的相互作用,由此達到人體自然狀態下所不能達到的效果。它可以加快能量的轉化,增强體力和運動能力。 Ion Magnum目前由位於英國的創新科學研究中心開發、製造,該中心是由歐盟提供資金支持的。該設備及其組件均是由英國頂級的科學家手工製作的。該産品有CE標志,CE標志是歐洲共同市場的安全標志。 Ion Magnum基於最新的起搏器技術。

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *