Posted in Daneen, Danish, Me, Ney, ney family

Jemputan Kahwin (AHAD, 10/05/09)

Like this pic tapi abaikan pic penyapu tu ye

me ngan Daneen

Mr.Hubby ngan Danish, kat meja belakang tu yang serba ijau tu family belah dia

Ashraff mamat ni siap bertambah wat cam umah sdiri k, malu Maksu tau Ashraff

Minah ni asik minum air jek penuh perasaan gitu

Semalam gi jemputan kahwin kat Plentong
gi ramai² ngan family Mr.Hubby means with SIL & BIL
x dapat amik pic byk pun coz perut sakit asik makan jek tanpa pantang tu ah cakap orang tua xnak dengar suh pantang degil, plak tu panas mencenting yang amat
orang ramai ya ampun…. bak kata Danish
tak lama pun gi nye x tunggu penganting bersanding pun…
balik umah mata dah xleh celik anak banak tido dari kul 3pm smpi 5pm

pic10-1

2 thoughts on “Jemputan Kahwin (AHAD, 10/05/09)

  1. comelnye daneen…baju pun cantik. anak bujang ayu pun suka pegi kenduro kawin siap dia cakap..”mummy anti nak gie awin agi”…macam cakap nak pegi kawin lagie je bunyi…

Comments are closed.