JERANTUT

Mummy nak mintak tolong ckit kepada bloggers
sape2 camne nak gi ke
KOLEJ JURURAWAT MASYARAKAT,JERANTUT
coz next week kena gi ke sana
menghantar Makcik kepada Danish & Daneen
untuk sampai ke Jerantut tu insya’allah tau jalan
yang menjadi masalah KOLEJ nye xtau katne
somebody help me plsssssssssssss
sign_edited-1
9 comments
  1. Kolej tu betul2 kat bandar jerantut tu…kalo dah sampai tanya2 org kat situ…..(hubby akak pernah hantar adik dia kat sana dulu, katanya senang je nak carik sebab betul2 kat bandar dia)

  2. YatieJay >> Thanks kak… klu gitu senang ah ye nak carinye

  3. google map jek… lagi senang…

  4. lupa plak nk tanya… ko dah g tgk seed ke? last week aku ade balik tp aku baru tau ari isnin… so tak dapek lerrr nak g tgk…

  5. haaa…meh zie tunjukkan jalannn. tp lepas tuh..kompom akak sesat pastuh..miahahaha.

    nyebok gaks zie nk ngomen kan..lalalala :P

    kidding :D

  6. Wah naik Pahang lak yea mgu dpan..haruss jaln lagik,ht2 yea nnti

  7. DIDARAHMAN >> x g lagi tgk dia byk hal hahaha dah mcm YB lak rasa

  8. Zie >> Mmg confirm pastu sesat akak sefamily..

    Mama Qaseh >> Harus hati2 mmg, hikhikhik bak kata Mr.Hubby mana ah x byk kali kena langgar @ saman asik nak berjalan jek

  9. org jerantut here!!

    dah smpai ke blum kolej tuh?

    while searching jerantut, jumpe blog nie. nice blog..

Comments are closed.