Jumbo Box

Semalam dapat kotak yang beso
En. DHL yang anta
tapi masa dapat tu me takde kat ofis
coz anta Danish balik umah
ni kan dah sekolah so rutin balik asal ah
berbalik kat kotak itu
isi kandungannye ialah USB drive sebanyak 50 + 10 earphone
itu semua untuk CC gift away
staff kat ofis ingat me memborong Online Shopping
hahaha x ngagak klu ku memborong beso gini kotak
gamaknya balik umah pasti
Mr.Hubby sebulan tak habis bebel…
dah macam orang jakun gak coz 1st time dapat barang beso camtu
kat umah anak2 lak nyambung kejakunan hikhikhik
Mr.Hubby masih lagi kekal ngan
“LIKE MOTHER, LIKE DAUGHTER & SON”
menyampah tau

sign_edited-1
7 comments
  1. Hiks alaa rileks laa ckp kt Mr Hubby tu kan Mummy hehe..memg laa like mother like dotter n son kan..

  2. besar nye….
    hehhehe..mau x tperanjat!

  3. ekekeke…besar sgt pun kotaknyer…kujat la…

  4. Mama Qaseh >> Betu tu tp yg buruk semua gi kat Mummy yg baik semua gi kat ayahnye menyampah

  5. farah amoi >> Betul tu

  6. niza >> ak ah selalu kecik2 jek

  7. ku pun sama..kalau nak shopping online, cnfirm soh anto kat kilang..kang anto kat opis, mr hubby bising…ha ha ha

Comments are closed.