Kalau dengan Mummy…

… Budak kecik ni super duper ngengada huhuhu xleh wat keje lain nak suh ngadap muka dia jek

image
Msakkan bubur xnak makan kismis ni klu bg 1 mangkuk pun boleh habiskan…
Hahaha abaikan tilam tu letak dpan tv da ctu gak ah dia nak makan cesss
image
Ngah pose masa ni mata melayan citer Mr.Bean tangan nak amik iPad
(Wearing Weegro kura2 comel :D)
image
Fav. app dia piano lesson macam nak tembus tekan cari ilham nak compose lagu konon…
image
Tak cukup kat tv layan lagi Mr.Bean time ni Mummy tinggal dia jap masak, pintu bilik ngan depan tutup, nak ke dapur mmg dia x boleh sebab ada pagar huhuhu
image

Ikut amik abang balik sekolah huh x reti diam ke depan ke belakang last2 ttido smbl ngempeng huhuhu huruhara mummy nak drive smbl breastfeef dia huwaaa…
Pengalaman baru hehehe

Jot’s :: Alhamdullah 13bulan sudah…

33 Replies to “Kalau dengan Mummy…”

  1. A motivating discussion is worth comment.
    I do think that you ought to publish more about this subject matter, it might not be a taboo subject but generally people do not discuss
    such topics. To the next! Cheers!!

    Atletico Madrid ny trøje

  2. 激光靶向祛痣:對斑痣的顯性症狀能快速控制、甚至消除,短期實現肌膚無暇;多款激光設備深層激活膠原蛋白活性,深層煥發激活生命力。快速補充肌膚活性:根據顧客肌膚特性,醫生配套無創注射項目,為肌膚注入玻尿酸、肉毒素等能直接補充肌膚活性,快速補充肌膚缺失的玻尿酸、膠原蛋白,並能達到年輕態塑型的效果,從膚質和形態上保持年輕。聯合療法:注射玻尿酸、肉毒素等產品、配合精確波長的激光能加速透明質酸、肉毒素等物質的吸收,能極大化提高注射營養物質轉換率,最高達30以上,塑形效果保持3.5個月以上,年輕態效果保持時間延長1年以上。

  3. 「Meghan Markle效應」讓準新娘都在瘋狂搜尋這些婚紗品牌!4個Meghan Markle最有可能穿上的婚紗品牌! Marie Claire (HK) Edition 英國王室向來深受網民喜愛,除了愛看Prince George與Princess Charlotte這兩位小王子小公主外,現時大家都在關心Prince Harry與Meghan Markle的大婚。據聞

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *