Kalau dengan Mummy…

… Budak kecik ni super duper ngengada huhuhu xleh wat keje lain nak suh ngadap muka dia jek

image
Msakkan bubur xnak makan kismis ni klu bg 1 mangkuk pun boleh habiskan…
Hahaha abaikan tilam tu letak dpan tv da ctu gak ah dia nak makan cesss
image
Ngah pose masa ni mata melayan citer Mr.Bean tangan nak amik iPad
(Wearing Weegro kura2 comel :D)
image
Fav. app dia piano lesson macam nak tembus tekan cari ilham nak compose lagu konon…
image
Tak cukup kat tv layan lagi Mr.Bean time ni Mummy tinggal dia jap masak, pintu bilik ngan depan tutup, nak ke dapur mmg dia x boleh sebab ada pagar huhuhu
image

Ikut amik abang balik sekolah huh x reti diam ke depan ke belakang last2 ttido smbl ngempeng huhuhu huruhara mummy nak drive smbl breastfeef dia huwaaa…
Pengalaman baru hehehe

Jot’s :: Alhamdullah 13bulan sudah…

4 comments
  1. Ye minamina cari ilham ke?hehehe..ilham ade ni ekekeke

    1. minamina mmg cari Ilham… hehehhe

  2. alolooo..cumeinya diaa..

    P/s :salam kenal from alor star

    1. SALAM KENAL GAK :)

      _________________________
      I added cool smileys to this message… if you don’t see them go to: http://s.exps.me

Comments are closed.