Posted in Daneen, Danish

Keakraban

Teringat plak skang ni anak2 dah beso klu amik gambo mesti xnak berdua bak kata Daneen “Adik xnak gambar ngan abang muke abang x lawa” bleh gitu yang abang x kisah adik ni kuat melaram sbb tu dia x suke bergambar ngan abang.

This pic’s taken when Daneen about 2mth++ Danish plak masa ni 2y4m.

Ni plak Danish dah 3y & Daneen 1y, abaikan yang berserabut kat belakang tu ni mummy dah malas tahap gaban, masa ni pun Daneen masih lagi tido dalam play pen la ni jek dah nak 3y tahun depan pun masih lagi nak tido bawah ketiak mummy, anak mummy lah katakan.

Ni satu2nye gambo raya diorang berdua pic’s ni last year punye tahun ni x sempat amik pastu yang ada pun bertiga ngan pakngah, hampeh tul.
Kat EOM masa ni lagi kat Titiwangsa belum pindah Melaka lagi.(hahaha senyum macam kena paksa dua2 anak aku ni)

Kalau dulu baju tido mesti sama ni 1st baju tido mummy (yang lain dah byk kali :-) brg sendiri) beli online nasib baik muat.

Baju ni pun beli on9 tapi kesian danish punyer macam sempit, act bukan macam dah memang macam sarung nangka mummy tengok pakai sekali jek, Daneen yg untung sbb dia comel so yang abang pun dia dapat gak.

Ada gaya supermodel x anak2 aku ni, suke tengok budak2 kecik ni posing coz sembarang. Skang ni Danish n Daneen klu nak berjalan baju diorang cari sendiri macam budak beso jek. Masa amik gambo ni Danish suke pakai shirt & seluar pahjang x kira ah slack ke jeans.

Dalam keta pun jadi tmpt berposing kadang mummy yang bosan ckit2 nak amik gambo.

Nampak macam ni memang macam baik tapi selalu gaduh kadang2 siap bertumbuk2, wrestling macam WWF pun ada gak.

Pic ni taken time Ayah nak solat cbuk nak sembahyang gak pastu kiblat tonggang langgang suke ati jek bukan nak dengar cakap orang salah ke ape, bikin hati mummy panas jek.

Ni the latest pic masa g Kelantan aritu kat Pasar Siti Khadijah ayah yang amik minah ni mmg kena duk dalam buggy tu kalau g mana2 klu x sana capai sini capai kang x pasal2 semua sayur tu dia nak beli.