work

KEJE

Arini akan jadi hari yg bz tuk Mummy ok
see the pic byk paper yg nak kena di settlekan
ada separuh tu belm filing lagi
paling menci kena wat filing ni….:-(
huhuhu kena siapkan keje2 yg terbengkalai
cos sok dateline sebelum amik Danish kul 11am kena pass ke HQ
sempat ke nak siap
huish time bercuti bukan main cuti sakan
dah naik keje malas lak nak wat keje.
Caiyok caiyok wat keje
hahahhaaa (dah macam tak betul ni)

Till next episode…

9 comments

siti lak, filing seminggu sekali…he he he..padahl tak byk keja sgt pun…cuma boring bila kena ngadap production report…siap menguap lagi…hik hik hik

Animated Social Media Icons by Acurax Wordpress Development Company
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube