Kekejaman

Recently banyak dengar pasal kekejaman terhadap kanak2 seperti di Palestin tu, kenapa ah agaknya kanak2 yang tak berdosa yang menjadi mangsa keganasan, bile baca newspaper & tengok berita gambo2 kanak2 tu macam orang tengah tido padahal dah tiada. Sama2lah kita hulurkan sedikit sumbangan kepada mereka di Palestin yang menjadi mangsa kekejaman Israel.
Sekarang ni mummy rajin melayari blog http://memorizulaikha.blogspot.com/ betapa tak berhati perutnya si pengasuh. Takde ke perasaan bersalah dalam diri setelah ape yang dilakukan kepada baby yang tak tau ape2 lagi, apalah salahnya sehingga sanggup dilakukan begitu, setiap kali baca pasti meleleh airmata kalau dulu mak sedaranya yg mengarang blog sekarang ni maknye sendiri lagi ah naluri keibuan tersentuh bile malayari blog and bila membaca tu teringat lak anak2 kat rumah kira bernasib baik kerana neneknye yang menjaga.

3 Replies to “Kekejaman”

  1. Fantastic beat ! I would like to apprentice while you amend your web site, how could i subscribe
    for a blog website? The account aided me a acceptable deal.
    I had been a little bit acquainted of this your broadcast offered
    bright clear idea

    Juventus tröja

  2. Attractive part of content. I simply stumbled upon your site and in accession capital to assert that I get
    actually enjoyed account your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your feeds and even I achievement
    you get right of entry to consistently rapidly.

    Bayern Munchen ny trøje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *