Posted in am

Kelisa

Ni ikan Arowana @ Kelisa
ayah campu ngan ikan pari & lampan
actually ikan ni kali ke-2 beli
cos yg pertama baru sebulan beli dah mati
Free Smiley Face Courtesy of www.FreeSmileys.org
Mummy gelakkan je k
coz yg 1st time beli tu siap cip & cert.
tapi bukan salah org lain pun ikan tu mati
ayah tukar air tak lama pastu
ikan tu senget2 then terus
jadi arwah…
yang ni x tau ah berapa lama bertahan
baru 2 weeks beli and belum pernah tuko air
Tiap2 pagi bangun jek tido bagi ikan makan
belek ikan 10 ke 15 minit baru mandikan Danish tuk g school
klu ari x cuti Danish & Daneen join ayah sekali duk depan akuarium
layan je ah hobi ayah ye anak2…………
Till next episode..

2 thoughts on “Kelisa

  1. wehehe..tringat ikan kelisa my huby…bela 2 taun..mati..siap simpan dalam peti ais lg..sb sayang nk buang..dah besar sangat ikan tu..bela kelisa ni..kna jaga betoi2 kan..mmg highly maintenance..

  2. Haslina–> same like my dad bela ikan kelisa tu dah beso akuarium tu 4y ada cina nak beli RM3k xnak jual 1mth after ikan mati smpi la ni msih deep frooze dlm fridge cam kelako.

Comments are closed.