Posted in TAG

Kereta ke Memandu ni?

Ditag oleh Umi Sufira….Terimas ye…
Soalan-soalannya…

1. When do you get your driving licence?
20tahun dah dapat lesen 07/04/00

2. Your first car is…?
Proton saga plat number J** 3933

3. What type is your car now?
Waja

4. Do you choose your plate number or was it given?
Dapat dari kedai 5750 boleh ah yg ku idamkan 5755 oleh kerana malas nak ke JPJ terima adonye.

5. What is the color of your car?
Grey

6. Reveal 3 most important things in your car.
-Spek Danish & Daneen
-CD Asmaul-husna biar on jek CD confirm budak 2 ni tido ngan Mummynye sekali join
-Towel Danish

7. Have you ever got yourself into accident?
Baru jek lepas accident & baru seminggu kuar keta semalam dah scratch kat pintu sebelah driver dari pintu belakang sampai pintu depan

8. When is the due for your insurance & road tax?
Middle of July… senang nak ingat coz sama ngan b’day Danish

9. Do you plan to change your car?
Tukar tu xtau ikut Mr.Hubby dia yang tentukan tapi ownernye mesti my name miahaha

10. Let’s make your friend do this too. Who would you choose?
Xde sape coz ngah sgt baik hati…

sign_edited-1

4 thoughts on “Kereta ke Memandu ni?

Comments are closed.