Kerja

Hahahaha
Lama giler tak update blog
Berhabuk, bersawang sudah

BERITA TERKINI
Mummy is pregnant, our lildasy now
Lilypie Maternity tickers

Morning sickness kali ni teruk sesangat2.. 3 kali admitted… 2month mc :)

5/5/15
1st day kerja… weeehuuuu
Walaupon kerja duduk jek, tu yang sakit badan segala…
selalu duduk pastu baring… kali ni duduk dri 8am till 6pm
pastu berjalan plak turun naik tangga
dapat baring & lelap cuma solat zohor jek lunch hour
Pagi lepas anta Mina ke Smart Reader, turun naik tangga pastu kat ofis pun turun naik tangga
pagi2 da terasa ngilu bekas csect
tapi boleh tahan lagi sebab bile duduk lama baru terasa ngilu tu… nyut…nyut…
rasa macam nak rendam ais jek bekas csect tu utk ilangkan ngilu…
selalu anta Mina pastu terus berjalan 2banak ngan Mya…
kami ke Jusco, Mydin, breakfast kat mc’d :P melayan dia main playground
paling tak pun lepas anta Mina terus balik rumah tdo…
bila da naik kerja of coz terus manjat tangga ofis, tu yang perut terkejut kot ekeke
bila da petang makin sakit perut macam tegang, hahaha dok relax dalam kereta dulu breath in breath out baru gerak balik
sampai rumah, mandi solat terus baring tu dah tak tahan bebeno menahan sakit… makin lama perut makin tegang, macam angin dalam perut tak lepas keluar…
kalau org tak tau, orang akan cakap “ORANG LAIN PREGNANT JUGA, TAPI TAKDE MACAM NI”
time tu terfikir macamnelah kalau orang yang morning sickness sampai 9bulan tu ha… bertuah dapat suami yang memahami..
kalau tak memahami… MAKAN ATI JELAH

6/5/15
2nd day kerja arini
Pagi2 sakit tak kurang, letak minyak panas sampai ofis rehatkan badan kejap, baru lega rasa perut..
hari ini, hari relax dari kerja sebab kerja belum sampai hehehe

Selalu berbual dengan bby “Mentang2, awak yang last, awak nak manja2 lebih ye…takpe Mummy layan je selagi termampu ye” macam2 dugaan 1st trimester mengandungkan awak…

Seminggu tak berenggang ngan budak ni, aihhh
11067869_10206943968056716_1248314197806404169_n

**Lepas ni kena rajin2 update sebab nak kuarkan $$ yang tak seberapa itu lagi :)

6 Replies to “Kerja”

  1. 外貌助男往上爬 女性卻未必 @ 察爾斯大夫 美麗殿堂 Dr. Charles Meridien Palace :: 痞客邦 :: 外貌助男往上爬女性卻未必 中央社 – 2014年3月12日 (中央社台北11日電) 新研究指出,外貌能幫助男性在事業上向前邁進,但美麗的女性要往上爬卻面臨一番奮鬥。 英國「每日郵報

  2. CLINIQUE 倩碧線上購物官網。瀏覽Clinique倩碧官方網站,了解更多線上購物、護膚、彩粧、香氛及禮品詳情。通過過敏性測試,百分百不含香料。

  3. Celtic left-back Emilio Izaguirre needed stitches in his ear after Nadir Ciftci lashed out at Emilio Izaguirre following a training-ground tackle. Deila spoke to both players after the incident. Nadir Ciftci lashes out at Emilio Izaguirre in training leaving Celtic team-mate needing stitches in his ear

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *