Uncategorized

Ketinggalan

Huhuhu nilah akibatnya kalau anak dah dua
Mummy nun jauh tertinggal di belakang
Hahaha idak lerrr actually pregnant kali ni agak memerlukan kudrat yg lebih
Baru 20minggu dah tak larat, lepas makan confirm pancit sakit kat ulu hati dtambah plak bb mengeras makiN sakit, klu kat umah blh ah trus duduk pastu tido br lega rasa.
Inilah bila mengandung jek Mummy mesti dketepikan, anak2 pun xnak jalan sama coz diorg kata jalan ngan Mummy lambat huhuhu

Jot's :: Pasni nak ke CH plak :)

3 comments

tuh baru 20 minggu..kalau cukup bulan, alamtnya mmg tak nmpak batang idung daneen la berjln dgn ko..

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube