Khemah

Dah sebulan lebih Danish minta ngan ayah khemah,
kalau ikut Mummy beli kat Giant jek dah,
tapi ayah xnak coz dia dah pesan ngan kawan katanya.
So benda yang di tunggu2 selama ini
ayah bawak balik semalam.
Masa pasang khemah ni Mummy kat ofis
masa ayah vidoe call pun dah siap pasang
Nilah ghupe khemahnya ckitnye beso x ngagak.
Danish ngah main dalam khemah
Tapi sayang xde alas lantainya sekali. Balik sekolah tadi mamat ni turun jek keta terus membebel
“sapa yang letak mainan dalam tu”
“sapa yang letak kerusi dalam tu”
“tu kan khemah orang”

Huh macam2 soklan gamaknya macam khemah dia sorang itu xleh ini xleh.
Tengok dalam tu dah ada tikar buruk nenek ghupenye pagi tadi bende alah tu semua nenek yang ngangkut nak suh Daneen main dakm tu tapi dia xnak main dalam tu sorang2 sampai jatuh nyembam ke pasir huhuhu sian anak Mummy, benjol lak lagi sebelah…..

Till next episode…

6 comments
  1. benjol lg..hehehe

  2. siti pun tgh tunggu hubby beli khemah…sbb bolh guna time temankn dia gi mancing…sian kat anak dia…kalau kena angin laut…sejuk tu…

  3. Hernee–> a'ah, wanita kental tu arini asik berhelmet jek mengelakkan kebenjolan lagi

  4. Siti–> tulah senang klu nak camping mana2 pun leh bawak nak psg pun sng klu gi mancing lg ah berpanas gitu sng klu ada khemah ni.

  5. amboii…kemain besaq gedabaq khemah dpa..besaq..selesa sangat klu p mana2

  6. Haslinda–> tak blh bawak pi mana2 susah nak psg klu mendung smpt berujan nak tgg siap pasng khemah ni biar stuck kat ctu jek

Comments are closed.