Khemah

Dah sebulan lebih Danish minta ngan ayah khemah,
kalau ikut Mummy beli kat Giant jek dah,
tapi ayah xnak coz dia dah pesan ngan kawan katanya.
So benda yang di tunggu2 selama ini
ayah bawak balik semalam.
Masa pasang khemah ni Mummy kat ofis
masa ayah vidoe call pun dah siap pasang
Nilah ghupe khemahnya ckitnye beso x ngagak.
Danish ngah main dalam khemah
Tapi sayang xde alas lantainya sekali. Balik sekolah tadi mamat ni turun jek keta terus membebel
“sapa yang letak mainan dalam tu”
“sapa yang letak kerusi dalam tu”
“tu kan khemah orang”

Huh macam2 soklan gamaknya macam khemah dia sorang itu xleh ini xleh.
Tengok dalam tu dah ada tikar buruk nenek ghupenye pagi tadi bende alah tu semua nenek yang ngangkut nak suh Daneen main dakm tu tapi dia xnak main dalam tu sorang2 sampai jatuh nyembam ke pasir huhuhu sian anak Mummy, benjol lak lagi sebelah…..

Till next episode…

9 Replies to “Khemah”

  1. siti pun tgh tunggu hubby beli khemah…sbb bolh guna time temankn dia gi mancing…sian kat anak dia…kalau kena angin laut…sejuk tu…

  2. Siti–> tulah senang klu nak camping mana2 pun leh bawak nak psg pun sng klu gi mancing lg ah berpanas gitu sng klu ada khemah ni.

  3. Haslinda–> tak blh bawak pi mana2 susah nak psg klu mendung smpt berujan nak tgg siap pasng khemah ni biar stuck kat ctu jek

  4. Ion Magnum 是一種最新的減脂儀器,可以快速燃燒掉你身體的脂肪 , 讓你不需要做大量的體育鍛煉 , 輕鬆方便的達到專業美體的效果。 效果: 通過將你體內的脂肪轉化成肌肉,輕鬆减掉你的體重和腰圍。25分鐘的理療比健身房幾個小時的運動效果還要好! 副作用/風險: 該設備已在美國食品藥品監督管理局注册,注册分類爲醫療器械I類,I類醫療器械就是指普通人使用安全性非常好且沒有任何風險的器械。 减脂過程: 减脂板會直接固定安放於你身體的目標减肥部位,通過特殊的信號,Ion Magnum會將該部位的脂肪燃燒轉化成肌肉。(注意:該設備與你在其他沙龍中瞭解的肌肉轉化設備是完全不同的。)療程: 要想取得而保持完美的效果,一個療程需要進行10次理療,每3-7天進行一次。維持理療可以每兩周進行一次。

Leave a Reply to DASY world Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *